Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea fac planuri de nuntă. Vezi cine le va fi naş

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au acceptat pentru prima oară să apară împreună într-o emisiune televizată. Cei doi au fost invitaţi la CanCan TV, unde au vorbit despre felul în care s-au cunoscut, despre relaţia lor, dar şi despre planurile de nuntă. Deocamdată, cei doi s-au logodit şi poartă deja verighete.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 07:38

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea nu ar fi fost un cuplu dacă fosta asistentă TV nu ar fi luat iniţiativa. Asta pentru că, a dezvăluit ea, fotbalistul era cam timid. Cei doi au fost prezenţi într-o emisiune de la postul Kanal D şi au vorbit despre relaţia lor trecută, prezentă şi viitoare.

Pe parcursul întregii emisiuni, ei s-au ţinut de mână, iar dacă Bianca era, evident, obişnuită cu postura, „Prinţul” a fost vizibil emoţionat şi destul de reţinut în a oferi detalii din intimitatea relaţiei. În schimb, Bianca Drăguşanu l-a lăudat în permanenţă, povestind cât este de romantic şi de atent cu ea. Dovada că nu spunea baliverne a fost făcută chiar în emisiune, când Cristea i-a oferit un buchet de trandafiri albi, florile preferate ale Biancăi.

Dragoste la prima vedere

Bianca a povestit că „Prinţul” a fermecat-o de prima oară când s-au văzut: „A fost dragoste la prima vedere. Când l-am văzut, m-am împiedicat şi… m-am îndrăgostit. Atunci, în secunda aceea„.

Între prima întâlnire şi începutul propriu-zis al relaţiei au trecut însă câteva luni, în care cei doi au păstrat însă legătura. Fosta asistentă TV a declarat că ea a fost cea care a preluat hăţurile în relaţie, deoarece fotbalistul era mai timid. „Eu l-am sărutat prima, el nu era atât de îndrăzneţ ca mine. Eu ştiam exact ce vreau, ştiam că îl vreau, pentru că eram îndrăgostită de el”, a povestit Bianca. Apoi s-au cunoscut mai bine, iar Bianca i-a descoperit o mulţime de calităţi: „E romantic, sincer, tandru, are simţul umorului, e sensibil şi discret„.

Gelozia, punctul slab al lui Cristea

Adrian Cristea preferă ca relaţia sa cu Bianca să rămână cât mai discretă posibil. Chiar dacă nu mereu le iese, mai ales că Bianca Drăguşanu adoră să fie în centrul atenţiei. Fotbalistul rămâne însă pe cât posibil în plan secund şi încearcă să nu se lase afectat de toate zvonurile care apar prin presă. Recunoaşte însă că este gelos, însă a ţinut să precizeze că nu duce lucrurile la extrem. „De obicei, îi dau de înţeles că mă deranjează. Pe mine mă deranjează acţiunile ei, nu ce face altcineva. Pe mine ea mă interesează”, a spus Cristea.

Bianca a povestit că a descoperit că iubitul ei e gelos la nunta unor prieteni: „Atunci mi-a scris pe un şerveţel «du-te şi dansează» şi m-am prins că e gelos. A fost gelos pentru că am dansat cu alt bărbat„.

Atac la Botezatu

Deşi spune că nu-l consideră adversar pe Cătălin Botezatu, în calitate de fost iubit al Biancăi, Cristea a ţinut să facă referire şi la creatorul de modă şi la felul în care acesta s-a comportat cu vedeta când au fost invitaţi amândoi în aceeaşi emisiune: „Domnul Botezatu trebuie să aibă un comportament de om matur. Mă aşteptam la alt comportament din partea luni, nu la nişte copilării de fată mare. Nu-mi fac griji în privinţa lui, pentru că am încredere în Bianca”.

Vor o nuntă ca în basme

Cei doi nu au încă planuri concrete de nuntă, însă ştiu deja cine le vor fi naşi. „O să fie o nuntă mare, frumoasă, ca în basme. Va dura trei zile şi trei nopţi, ca în basme„, a spus Adrian Cristea, care a dezvăluit şi cine vor fi naşii atunci când el şi Bianca se vor hotărî să-şi pună pirostriile: „Avem onoarea ca domnul Florian Walter să accepte acest lucru. Mi-a spus chiar dânsul că vrea să-mi fie naş şi normal că am acceptat cu plăcere”.

Deocamdată, Bianca şi Adrian sunt logodiţi şi şi-au cumpărat deja verighete pe care le-au şi inscripţionat cu iniţialele celuilalt şi cu mesaje de iubire.