Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, căsătorie în secret?! Imaginea care i-a dat de gol FOTO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relaţie sinuoasă, cu certuri şi împăcări în valuri. Cei doi au vorbit despre căsătorie, iar o imagine recentă pare să-i dea de gol că marele pas a fost deja făcut!

11 iul. 2021, 10:07
Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, căsătorie în secret?! Imaginea care i-a dat de gol FOTO

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, căsătorie în secret. Vedeta a plecat într-o vacanţă, iar un bărbat care a aşteptat-o la aeroport ține o pancartă pe care apare numele Anca Bianca Bădălău. Anca şi Bianca sunt prenumele fostei asistente, dar la numele de familie apare o modificare majoră!

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, căsătorie în secret

Bianca Drăguşanu a plecat într-o călătorie şi a postat un InstaStory în care se află în aeroport, cu o valiză, fiind pregătită pentru o vizită în străinătate. Deși diva nu a dezvăluit care este destinația, cel care a transmis imaginea cu pancarta către SpyNews a menționat că sunt imagini de sâmbătă dimineață, din aeroportul din Antalya, dar și că cel care ținea pancarta o aștepta pe Bianca Drăgușanu. Sâmbătă, Bianca Drăgușanu anunţa că va pleca împreună cu fetița sa într-o vacanță în Turcia: „Vom sta șapte zile. Pentru copii, e locul ideal, acolo chiar stai la cinci stele, nu sunt doar pe hârtie. Poate cu aceasă ocazie, o să o învăț să înoate”.

Bianca Drăgușanu, clipe de coșmar din cauza micuţei Sofia. „M-a sunat şi plângea!”

De mai multă vreme, Bianca Drăgușanu este la cuțite cu mama copiilor lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu. Cele două și-au adresat jigniri grave, iar în scandal a intervenit și mama artistei. Femeia a susținut că afaceristul are momente în care își dorește să se împace cu fiica ei și a făcut afirmații dure la adresa Biancăi Drăguşanu.