Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă în plină criză. Ce destinație au ales cei doi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să nu resimtă deloc criza. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat departe de agitația din București.

16 nov. 2022, 12:18
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă în plină criză. Ce destinație au ales cei doi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să nu resimtă deloc criza. Cei doi îndrăgostiți au vrut să se destindă și au ales să lase stresul undeva departe așa că au luat un avion în care au zburat spre alte zări.

Ce destinația au ales cei doi

Luxul și opulența sunt la ordinea zilei pentru Bianca și Gabi Bădălău. Dacă nu aleg să petreagă weekendul într-un local de fițe din București, cei doi pleacă în excursie de cele mai multe ori și nu în orice excursie ci evident una în care cuvântul de bază este luxul.

Potrivit spynews.ro, cei doi ar fi ales de această dată să se îmbarce și zboare către Istanbul, acolo unde cu siguranță au mers la shopping și au stat într-un hotel foarte luxos, așa cum de regulă obișnuiesc să facă cei doi.

În ultimul timp Bianca și Gabi Bădălău au devenit tot mai apropiați, mai ales că acum are toate motivele să fie așa și asta pentru că Gabi Bădălău este oficial un bărbat singur, după ce a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Viviana Sposub, primul mesaj după ce a ajuns la Los Angeles. Cum s-a acomodat vedeta la viaţa din America VIDEO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, iubire cu năbădăi

Cu toate că acum par un cuplu solid, cei doi au trecut prin mai multe momente în care s-au despărțit. Iubirea însă în cazul celor doi a învins iar după ce declara sus și tare că nu se vor mai împăca, Bianca a ajuns în brațele lui Bădălău din nou. Surse apropiate cuplului mărturiseau că Bianca nu ar fi reușit să intre la sufletul soacrei, iar unul dintre motivele pentru care divorțul dintre el și Claudia Pătrășcanu ar fi durat atât de mult, ar fi fost chiar faptul că domna Bădălău nu ar vrea ca Bianca să-i devină soție fiului său. Chiar și așa se pare că cei doi și-au continuat povestea de dragoste fără să le pese de părrea celor din jur.

Citește și: Medvedev, după incidentul din Polonia: „Occidentul se apropie de un război mondial” / Ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu dezminte că armata rusă a lansat rachete către Polonia