Viviana Sposub, primul mesaj după ce a ajuns la Los Angeles. Cum s-a acomodat vedeta la viaţa din America VIDEO

Viviana Sposub a demisionat de la Kanal D şi a plecat alături de iubitul său, George Burcea, în SUA, pentru a-şi încerca norocul în actorie. Vedeta a ajuns deja la Los Angeles şi a dat de înţeles că s-a adaptat imediat la viaţa din America.

16 nov. 2022, 10:58
Viviana Sposub, primul mesaj după ce a ajuns la Los Angeles. Cum s-a acomodat vedeta la viaţa din America VIDEO
Viviana Sposub, primul mesaj după ce a ajuns la Los Angeles. Cum s-a acomodat vedeta la viaţa din America VIDEO

Viviana Sposub, primul mesaj după ce a ajuns la Los Angeles. Vedeta a renunțat la televiziune și a ajuns în America, după ce iubitul ei, George Burcea, care a jucat în filmul „Wednesday”, o producție internațională, a fost invitat la premiera de pe 23 noiembrie. Mai mult, acesta ar mai avea câteva angajamente în America, astfel că şi Viviana Sposub va da mai multe probe pentru a debuta în actorie.

Cei doi nu ştiu cât timp vor sta în Statele Unite ale Americii, dar se pare că Viviana Sposub s-a integrat de minune. Vedeta a postat deja primele imagini din Los Angeles, iar fericirea se poate citi pe chipul ei. „Vă salut din Los Angeles!”, a fost mesajul acesteia într-un live pe TikTok.

Citeşte şi: Ce a făcut Viviana Sposub înainte de a deveni celebră. „Cu o singură valiză am ajuns la București. Aveam 19 ani”

Viviana Sposub şi-a dat demisia de la Kanal D. Vedeta nu mai are nicio emisiune în acest moment, dar contractul ei cu postul TV mai este valabil încă un an, astfel că aceasta a cerut rezilierea înţelegerii. Aceasta îl va însoţi în America pe iubitul său, George Burcea, care va călca pe covorul roșu al unui celebru local din Los Angeles, la lansarea oficială a serialului „Wednesday2, ce va fi difuzat pe Netflix, o continuare de fapt a celebrei Familii Adams. Cei doi plănuiesc să stea mai mult timp peste Ocean și să-și încerc norocul în actorie.

Citeşte şi: Discuţie halucinantă între Andreea Bălan şi George Burcea: „Pe ce bază îmi spui că sunt un drogat și un bețiv?”

Viviana Sposub și George Burcea au o relaţie de peste doi ani de zile, începută în timpul filmărilor la „Ferma”, iar cei doi au deja în plan să se căsătorească cât mai curând. „Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027! Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine”, a declarat George Burcea.

@viviana.sposubVă salut din Los Angeles!🇺🇸🥹♬ original sound – ㅤ