Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău fac nuntă! Care este singurul lucru care amână marele eveniment

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au apropiat și mai mult de ziua în care se vor căsători. Una dintre prietenele apropiate ale celor doi a făcut dezvăluiri despre evoluția procesului de divorț al afaceristului, dar și despre nunta la care visează alături de fosta prezentatoare TV.

08 apr. 2021, 08:38
Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău fac nuntă! Care este singurul lucru care amână marele eveniment

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău fac nuntă! Gabi Bădălău s-a despărțit de Claudia Pătrășcanu în urmă cu aproape doi ani, însă, pentru că nu s-au înțeles în privința custodiei copiilor, divorțul nu s-a pronunțat. Sunt însă șanse ca, în viitorul apropiat, cei doi să fie separați oficial. „O să fie curând divorțat cu acte!”, a spus o sursă din anturajul cuplului Gabi Bădălău -Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău fac nuntă

Gabi Bădălău și Bianca Drăguţanu s-au mutat împreună, iar vedeta şi-a cunoscut deja viitorii socri și se înțelege foarte bine cu aceștia. În plus, în urmă cu două luni, diva a transmis un mesaj copleșitor despre Rodica Bădălău. „Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a declarat fosta prezentatoare, acum câteva luni, în cadrul unei ediții a emisiunii „Teo Show”.

Bianca Drăguşanu, suma uriaşă pe care o câştigă din Instagram. „Plătesc taxe și impozite la toate încasările!”

Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze apropiate într-o stațiune de la munte în decembrie 2020. Cei doi au petrecut o vacanță de fițe în Dubai și, ulterior, au poposit câteva zile bune în Insulele Maldive. Într-una dintre serile calde, fosta prezentatoare a fost filmată în timp ce înota topless într-o piscină. Sofia Slav, fetița pe care Bianca Drăgușanu o are din relația cu Victor Slav, l-a cunoscut deja pe Gabi Bădălău. Pe de altă parte, și Bianca Drăguşanu i-a întâlnit pe băieții lui Gabi Bădălău.