Bianca Drăguşanu, suma uriaşă pe care o câştigă din Instagram. „Plătesc taxe și impozite la toate încasările!”

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cât încasează, lunar, pentru fotografiile și InstaStory-urile pe care le publică pe Instagram.

01 apr. 2021, 17:02
Bianca Drăguşanu, suma uriaşă pe care o câştigă din Instagram. „Plătesc taxe și impozite la toate încasările!”
Bianca Drăguşanu aruncă BOMBA şi declară că nu crede în coronavirus

Bianca Drăguşanu, suma uriaşă pe care o câştigă din Instagram. Vedeta a dezvăluit cât încasează, lunar, pentru fotografiile și InstaStory-urile pe care le publică pe Instagram.

Bianca Drăguşanu, suma uriaşă pe care o câştigă din Instagram

S-a aflat suma uriaşă pe care o câştigă Bianca Drăgușanu din Instagram. Blonda a dezvăluit care este suma minimă care îi intră în cont și pentru care, spune ea, plătește taxe la stat. În prezent, cei care au peste o sută de mii de urmăritori pe Instagram, adică celebrii „influenceri”, au ajuns să încaseze în jur de 150 sau chiar 200 de euro per postare pe rețeaua socială. Cu 1,1 milioane de urmăritori, Bianca Drăgușanu se poate lăuda cu câștiguri mult mai mari.

Bianca Drăguşanu, declaraţia care i-a surprins pe toţi fanii. S-a căsătorit cu Gabi Bădălău? „Atunci când primesc răspunsul de la soţul meu!”

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000! Iar eu trebuie să am întotdeauna InstaStory-uri. Eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena 1.