Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, în Dubai. Florin Salam a făcut spectacol

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău au petrecut împreună în Dubai, pe versurile lui Florin Salam, care a fost şi el prezent acolo. Artistul a făcut spectacol cu zeci de oameni la Bagatelle, alături de soția lui Roxana Dobre, totul fiind spontan, manelistul a mers acolo ca şi client.

06 ian. 2021, 16:11
Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, în Dubai. Florin Salam a făcut spectacol
Florin Salam şi Roxana Dobre, în Dubai

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, în Dubai. Imaginile postate  de fosta soție a lui Alex Bodi îl au în prim-plan pe celebrul manelist, în timp ce ține un recital cu manele, cu șampanie scumpă, artificii, dar şi dedicați.Bianca Drăgușanu, nevoită să își ascundă vânătăile de fiica sa. Vedeta a recunoscut că a fost bătută

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, în Dubai

Însă, blondina nu l-a arătat în filmuleţele sale pe Bădălău, dar a ţinut să evidenţieze că este însoţită de acel bărbat. Potrivit Cancan.ro, soțul Claudiei Pătrășcanu a fost surprins marți (5 ianuarie 2021) în compania Biancăi Drăgușanu într-un renumit magazin din Dubai.

Se pare că Gabi Bădălău a ajuns cu mai târziu în Emirate, a plecat spre Dubai în cursul zilei de luni împreună cu Florin Salam și Roxana Dobre. Cu toate că și-ar fi dorit să petreacă Revelionul în Dubai, bărbatul ar fi fost ”reținut” în țară de copii, a trebuit să petreacă timp cu ei.

Bianca Drăguşanu, sunată de Alex Bodi, din închisoare

Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…

Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta?

Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele…”, i-ar fi transmis Alex Bodi, fostei sale soţii, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi: Farsă de zile mari făcută Biancăi Drăguşanu, de Andreea Mantea. Moment de neuitat, e dispusă blonda să meargă la închisoare pentru fapta sa?

La rândul ei, Bianca Drăgușanu l-ar fi lămurit pe afacerist că ea și milionarul turc nu sunt împreună.

Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex.

Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii”, i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei soț.