Bianca Drăguşanu şi NOUL IUBIT, primele SCENE INTIME. Imagini BOMBĂ cu cei doi FOTO

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relaţie deja oficială, iar ultimele ipostaze în care au fost surprinşi cei doi confirmă povestea de iubire.

18 oct. 2018, 17:24

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi dau toate semnele că formează un cuplu și par mai fericiți ca oricând, mai ales după minivacanța pe care au petrecut-o în Spania și Franța.

La finalul săptămânii trecute, Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și a plecat în Spania. Vedeta nu a mers singură, ci împreună cu Alex Bodi. Iar motivul a fost că bărbatul a luat-o pe frumoasa blondă în Peninsula Iberică pentru a-i cunoaște părinții. Familia tânărului trăiește de mulți ani acolo și Alex ar fi decis că este momentul potrivit pentru a o prezenta celor mai importante persoane din viața lui.

Alex Bodi nu s-a oprit, însă, aici. După excursia din Spania, omul de afaceri dus-o pe Bianca Drăgușanu în Franța, la Paris, acolo unde a răsfățat-o la maximum, scrie Cancan.

Victor Slav, postare EMOŢIONANTĂ în timp ce Bianca Drăguşanu se distrează în străinătate cu un alt bărbat FOTO

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au fost însă singuri, ci împreună cu fetița tânărului, de care vedeta a avut grijă în permanență. Iată, însă, că, într-un final, a venit și momentul despărțirii. Care a avut loc pe Aeroportul Beauvais, din Paris. Galant, Alex Bodi a condus-o pe Bianca Drăgușanu până la terminalul de îmbarcare. Ocazie cu care tânărul afacerist a sărutat-o, romantic, ca în filme, pe prezentatoarea TV.