Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună. Vezi ce a făcut roşcata pentru a-l îndupleca pe fostul soţ

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav formează din nou un cuplu. Cei doi ai decis să mai dea o şansă relaţiei lor şi să dea uitării trecutul tumultuos. 

12 iun. 2015, 06:25
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună. Vezi ce a făcut roşcata pentru a-l îndupleca pe fostul soţ

Dupa o despartire ce a durat trei luni, Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au impacat si sunt mai fericiti ca niciodata. pentru a-l imbuna pe fostul sau sot, roscata a trebuit sa-i faca acestuia o promisiune pe care de acum incolo va trebui sa o respecte cu sfintenie, scrie cancan.ro.

„I-a jurat ca a incheiat orice fel de legatura cu Adrian Cristea si este sincera. Bianca l-a blocat peste tot pe fostul ei iubit, el nu mai poate lua legatura cu ea. Fata asta chiar il iubeste pe Victor si este dispusa sa faca orice pentru ca el sa isi recapete increderea. La randul sau, Victor o iubeste enorm, altfel nu s-ar mai fi intors de atatea ori si nu ar mai fi trecut peste tot”, a declarant o sursa demna de incredere din anturajul celor doi.

Bianca Drăguşanu, mesaj emoţionant pentru Victor Slav

Desi s-au impacat si se iubesc mai mult ca niciodata, Bianca si Victor au decis sa faca pasi mici in relatia lor, pentru a se asigura ca totul va functiona cum trebuie. Tocmai de aceea, ei vor locui o perioada separat, iar mai apoi, daca vor reusi sa treaca peste neintelegeri, vor locui din nou impreuna.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu a ajuns din NOU pe PATUL de Spital. Starea sa este GRAVĂ