Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, nuntă ca-n POVEŞTI. Cum s-au descurcat însurăţeii la DANSUL MIRILOR – VIDEO

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit religios duminică, la Bucureşti. Slujba de la Biserica Doamna Oltea a fost urmată de o petrecere grandioasă la un restaurant de lux, unde invitaţii s-au putut delecta cu un meniu compus din preparate tradiţionale şi mediteraneene. Balul a fost deschis de tradiţionalul dans al mirilor, la care Bianca şi Victor s-au descurcat onorabil.

RomaniaTV.net
29 sept. 2013, 20:46
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, nuntă ca-n POVEŞTI. Cum s-au descurcat însurăţeii la DANSUL MIRILOR – VIDEO

Bianca Drăguşanu a renunţat imediat ce a ajuns la restaurant la voalul lung care i-a acoperit faţa în momentul în care a ajuns la biserica unde a devenit soţia lui Victor Slav şi în faţa lui Dumnezeu. După ce şi-au primit invitaţii, cei doi însurăţei au deschis seara cu dansul mirilor, pe melodia Unchained Melody.

Citeşte şi NUNTA ANULUI 2013. Bianca Drăguşanu s-a căsătorit religios cu Victor Slav. VEZI IMAGINI DE LA BISERICĂ

Vizibil emoţionaţi, cei doi s-au descurcat onorabil, mai ales că Bianca a părut destul de încurcată de rochia de mireasă, pentru care a plătit 5.000 de euro.

Citeşte şi Bianca şi Victor, proaspăt CĂSĂTORIŢI, se ţin de NEBUNII în limuzină. Naşii i-au dat de gol pe Facebook FOTO

Printre artiştii care le-au cântat la nuntă s-au numărat Nelu Ploieşteanu şi Bogdan Vlădău, bun prieten cu Victor Slav.

Spre dimineaţă, Bianca va îmbrăca o altă rochie de mireasă, creată chiar de ea, la fel ca ţinutele domnişoarelor de onoare. Unul dintre cele mai aşteptate momente este aruncarea buchetului, unul creat din bujori englezeşti.

La eveniment participă aproximativ 300 de invitaţi.