Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, VACANŢĂ de LUX. Vezi cum arată cuibuşorul de nebunii din Turcia

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au plecat, pe ascuns, într-o mini-vacanţă la mare, în Turcia, imediat după dansul pasional din Sâmbăta Mare. Cei doi se răsfaţă în lux, la un resort de cinci stele.

RomaniaTV.net
28 apr. 2014, 15:27

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au uimit pe toată lumea când au plecat împreună în vacanţă în Turcia, împreună cu un cuplu de prieteni, deşi au divorţat recent. După dansul pasional pe care l-au făcut la PRO TV chiar în Sâmbăta Mare, cei doi foşti soţi şi-au luat bilete şi au plecat departe de România, într-o staţiune de lux. S-au cazat la un resort de cinci stele şi s-au bucurat din plin de linişte şi de iubire. Nici nu putea fi altfel, ţinând cont de facilităţile hotelului.

Citeşte şi „Divorţul de miere”: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, momente intime în Turcia. FOTO

Cea mai „mică” dintre camerele disponibile în luxosul resort măsoară cât o garsonieră dintr-un cartier bucureştean, adică nu mai puţin de 37 de metri pătraţi, un apartament ajungând, însă, şi până la 300 de metri pătraţi.

Vezi: Adrian Cristea, REACŢIE FABULOASĂ după ce Bianca s-a împăcat cu Victor Slav

Ce-i drept, şi preţurile sunt pe măsură! Acestea pleacă de la 300 de euro pe noapte, dar asta nu a fost cu siguranţă o problemă pentru cei doi. Potrivit cancan.ro, într-o camera amenajată cu mult bun gust, cu petale de flori şi aşternuturi dintre cele mai fine, aşa se pare că şi-au petrecut nopţile cei doi. Nu ştim dacă au avut sau nu plăcerea de a petrece câteva clipe pe balcon, însă, cu siguranţă că priveliştea ar fi meritat din plin.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, mesaj MISTERIOS pe Facebook, în timpul vacanţei cu Victor Slav

Vezi şi: Bianca Drăguşanu, mărturisire pe Facebook: Sunt DEPENDENTĂ de…