Bianca Drăguşanu, supărată foc. Diva apare în lenjerie intimă pentru un salon de masaj erotic

Românii care au ajuns anul acesta în Letonia au avut parte de o mare surpriză. În hotelurile din Riga se distribuie pliante de promovare a unui salon de masaj, a cărui imagine este Bianca Draguşanu. Se pare însă că imaginea iubitei lui Cristea este folosită fraudulos. Ea spune că habar nu are că a devenit vedetă şi în ţările baltice.

RomaniaTV.net
02 iul. 2012, 07:44

Iubita lui Cristea a aflat absolut întâmplător că proprietarii unui salon de masaj din Letonia îi folosesc imaginea fără să-i fie cerut în prealabil acordul. Una dintre fotografiile pe care Bianca le-a realizat pentru revista „Playboy” tronează la loc de cinste pe flyerele cu care patronii letoni îşi fac promovarea în hotelurile din capitala Riga.

Drăguşanu este extrem de indignată de maniera frauduloasă în care i-a fost exploatată imaginea şi este hotărâtă să nu lase lucrurile aşa. „Este simplu! Nu au niciun drept să se folosească de imaginea mea. Nu mi-au cerut acordul şi nu există nicio înţelegere, de niciun fel, între mine şi proprietarii respectivei afaceri, motiv pentru care îi dau în judecată şi le închid prăvălia. Mai mult, am să le cer despăgubiri de 50.000 de euro”, a declarat Bianca Draguşanu, potrivit cancan.ro.