Bianca Drăgușanu trece prin momente dificile cu sănătatea. De zece zile ia pastile, dar fără niciun rezultat. ”Nu știu ce se întâmplă, nu trece cu nimic”

Bianca Drăgușanu este în atenția publicului din România deja de foarte multă vreme. Recent, vedeta a povestit că are o perioadă foarte proastă din punct de vedere medical. Deși a susținut că a luat mai multe medicamente, aceasta a spus că nu și-au făcut efectul.

12 mart. 2024, 16:24
Bianca Drăgușanu trece prin momente dificile cu sănătatea. De zece zile ia pastile, dar fără niciun rezultat. ”Nu știu ce se întâmplă, nu trece cu nimic”

Bianca Drăgușanu este în atenția publicului din România deja de foarte multă vreme. Recent, vedeta a povestit că are o perioadă foarte proastă din punct de vedere medical.

Citește și Imaginile luxului și ale opulenței! Câte torturi a avut Bianca Drăgușanu la petrecerea faraonică de ziua ei

Deși a susținut că a luat mai multe medicamente, aceasta a spus că nu și-au făcut efectul.

Bianca Drăgușanu nu trece prin cea mai bună perioadă, asta după ce blondina a povestit că problemele de sănătate i-au cauzat neplăceri în ultimele două săptămâni aproape.

Diva spune că are alergie destul de puternică și deși a încercat tot ce există pe piață, niciun medicament nu a dat rezultatul dorit, așa că, a ajuns să lăcrimeze exagerat de mult.

Tot ea a povestit și că au trecut zece zile de când are alergie și că situația nu pare că se îmbunătățește, ci din contră, se simte și mai rău acum.

Astfel că, în această perioadă, Bianca Drăgușanu a fost nevoită să renunțe la machiajul în jurul ochilor, tocmai pentru că îi lăcrimează mai mult decât de obicei.

”Nu știu ce se întâmplă”

Chiar și pe rețelele sociale se poate observa problema acesteia, pentru că vedeta a postat câteva videoclipuri la InstaStory, pe Instagram, acolo unde se vede cum lăcrimează din cauza alergiei.

„Deci, nu știu ce se întâmplă, dar am mai bine de o săptămână de când mă confrunt cu o alergie care nu trece cu nimic. Mai bine de o săptămână, cred că am zece zile și am luat tot ce există antihistaminic, tot, toate care există pentru alergii eu le-am luat deja.

Și nu pot să mă machiez pentru că îmi curg ochii încontinuu, adică exagerat de mult lăcrimez. Îmi doresc să nu mai plâng niciodată în viața mea, să existe un medicament care să oprească lăcrimarea, încât să nu mai pornească niciodată”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Încă de la începutul anului, creatoarea de modă și-a dorit o schimbare radicală, așa că, a intrat de mai multe ori în cabinetul medicului estetician.

Citește și Bianca Drăgușanu, aniversare pe lux și opulență în localul lui Gabi Bădălău. De ce surprize au avut parte invitații

Ultima dată, blondina a decis să își facă mici retușuri, astfel că, medicul estetician i-a injectat acid hialuronic în buze a le mări, dar și toxină botulinică în bărbie.