Imaginile luxului și ale opulenței! Câte torturi a avut Bianca Drăgușanu la petrecerea faraonică de ziua ei

Bianca Drăgușanu și-a serbat ziua cu mare fast, iar cei prezenți au avut parte de surprize pe bandă rulantă, toate sub semnul luxului și al opulenței.

08 mart. 2024, 12:18

Miercuri spre joi noapte a fost mare petrecere în localul lui Gabi Bădălău din Bolintin. Bianca Drăgușanu a arătat tuturor ce înseamnă luxul și opulența, pentru că petrecerea pentru aniversarea ei a fost comparabilă cu balurile luxoase date de Leonardo DiCaprio în filmul „The Great Gatsby”.

Citește și: Proprietarul renumitului lanț de restaurante ”La Mama” trage un semnal de alarmă. ”Suntem în criză economică

Bianca a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani și poate afirma că este o femeie fericită, realizată și independentă, iar acest eveniment nu ar fi putut trece nesărbătorit. Cum blondina nu acceptă deloc simplitatea în viața ei, aniversarea a fost una faraonică, unde invitații au avut parte de surprize pe bandă rulantă, iar acum avem și imagini!

Diva a organizat meticulos o petrecere spectaculoasă în locația deosebită deținută de Gabi Bădălău, unde și-a invitat familia, prietenii și câteva vedete cu care are o relație apropiată. Printre invitații de seamă s-au numărat Vica Blochina, Maria Constantin și soțul ei, Robert Stoica, Bassam și alții. Aceștia nu doar au participat la eveniment, ci s-au remarcat și prin prezența lor energică pe ringul de dans, alături de sărbătorita de onoare.

Surprizele nu s-au oprit aici. Bianca a schimbat două ținute, ambele fiind spectaculoase și demne de o adevărată sărbătorită la 42 de ani. În prima parte a serii a strălucit într-o rochie lungă albă cu negru, care i-a evidențiat perfect talia și sânii. La momentul tortului, vedeta s-a schimbat într-o altă ținută, iar apariția a fost absolut fascinantă. Bianca a  purtat o rochie lungă neagră cu pietre argintii, la fel de seducătoare ca prima.

Dar nu am dezvăluit încă cine a fost responsabil pentru întreținerea atmosferei și a primit dedicații din partea iubitului divei. Este vorba despre Luis Gabriel, care a animat ringul de dans pe tot parcursul nopții. Ținând cont de pasiunea sa pentru lux și opulență, Bianca Drăgușanu a avut parte de trei torturi, artificii și baloane uriașe, toate în nuanțe de alb și negru, în conformitate cu tema petrecerii.

Citește și: Erika Isac, mesaj dur pentru bărbați, chiar de Ziua Femeii. ”Sunt frustrată. Normal”