Bianca Drăguşanu, umilită de Gabi Bădălău. A fost lăsată cu bagajele în zăpadă, după o ceartă în faţa unui hotel de lux

Bianca Drăguşanu, umilită de Gabi Bădălău. Sărbătorile de iarnă se apropie, însă relaţia divei cu fiul politicianului este una destul de imprevizibilă. Cei doi s-au certat destul de tare în momentul în care erau cazați la un hotel de fițe, pentru că blondina și-ar fi dorit să se întoarcă acasă.

13 dec. 2021, 17:31
Bianca Drăguşanu, umilită de Gabi Bădălău. A fost lăsată cu bagajele în zăpadă, după o ceartă în faţa unui hotel de lux
Bianca Drăguşanu, umilită de Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu, umilită de Gabi Bădălău. O vacanţă de weekend la Sinaia s-a încheiat cum nu se poate mai rău pentru cuplu. Cei doi s-au certat îngrozitor, în fața unui hotel de 5 stele din stațiunea montană.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu își face cea mai la modă operație estetică de la Hollywood. Vedeta vrea să semene cu supermodelul Bella Hadid

Bianca Drăguşanu, umilită de Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a vrut să-i dea o lecție iubitei şi nu a ajutat-o cu bagajul, astfel că diva a fost nevoită să-și care singură lucrurile până la mașină, prin zăpadă, scrie Antena Stars.

Chiar dacă certurile sunt la ordinea zilei între cei doi, Bianca Drăgușanu a mărturisit că își dorește mai mult de la relația cu Gabi Bădălău, susținând că „a treia oară e cu noroc”, după căsătoriile eșuate cu Victor Slav și Alex Bodi.

Acum viața mea e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită.

Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, spunea vedeta.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Adrian Cristea

Bianca Drăgușanu a devenit celebră după ce a apărut la braţul lui Cătălin Botezatu. După relaţia cu celebrul designer, vedeta s-a iubit cu alte personalităţi cunoscute, printre care şi fotbalistul Adrian Cristea.

Bianca Drăguşanu a trăit o poveste de dragoste câţiva ani de zile cu Adrian Cristea. Vedeta nu regretă timpul pe care l-a petrecut alături de fostul fotbalist, însă din povestirile sale, pare că între cei doi nu ar mai exista niciodată o cale de împăcare.

Da, am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, care la momentul acela a fost ce trebuie și era ceva potrivit pentru mine. De la el am învățat să fiu mai egoistă, am învățat să mă iubesc mai mult, am învățat că pe primul loc în viața ta trebuie să te pui pe tine, pentru că așa era el.

Lui nu îi păsa de nimic de nimic ce îl înconjoară, ce spune X, ce spune Z. El era un om foarte nepăsător, din ce îmi aduc aminte. A fost tot o experiență a vieții mele, pe care, nu mi-o amintesc cu regret. A fost frumos la vremea aceea”, a povestit Bianca Drăguşanu la Xtra Night Show.