Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Vacanţă în doi la Londra FOTO

Bianca Drăguşanu a publicat o fotografie pe Instagram în care apare alături de Gabi Bădălău, la Londra. Cei doi s-au împăcat şi sunt în vacanţă!

01 dec. 2021, 10:18
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Vacanţă în doi la Londra FOTO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Idila dintre cei doi este presărată cu numeroase certuri și împăcări. Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, se pare că flacăra iubirii s-a reaprins!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Vacanţă în doi la Londra

Ultimele vești îi dădeau pe cei doi ca fiind despărțiți, dar acum Bianca Drăguşanu a postat în premieră pe Instagram o fotografie în care apare împreună cu Gabi Bădălău. Cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță la Londra, iar focoasa blondină pare foarte fericită în brațele iubitului ei, anunţă Antena Stars. Astfel, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au demonstrat tuturor că iubirea dintre ei este prea mare pentru a fi distrusă.

Bianca Drăgușanu a uitat de Gabi Bădălău și scandaluri. Blondina a făcut un show incendiar pe ritmuri de manele, în cel mai de fițe local din Capitală VIDEO

Bianca Drăgușanu a apărut recent în timp ce cânta o melodie. Versurile fredonate evidențiau un mesaj foarte clar. Astfel, Bianca Drăgușanu a transmis că nu are de gând să-și împartă bărbatul cu nimeni altcineva. „Orice s-ar întâmpla, nu te împart cu altcineva, nu te împart cu altcineva!”, sunt versurile fredonate de Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu, mesaj pentru Gabi Bădălău: „Nu te împart cu altcineva”