Bianca Drăguşanu vrea să fie mamă: „Am discutat cu Victor despre copil”

Deşi părea că se concentrează pe carieră, Bianca Drăguşanu este dispusă să facă oricând un copil şi chiar a discutat despre acest lucru cu iubitul ei, Victor Slav, cu care are o relaţie de câteva luni. După ce a făcut un avort în timpul relaţiei cu fotbalistul Adrian Cristea, roşcata nici nu vrea să mai audă de aşa ceva.

RomaniaTV.net
29 mart. 2013, 07:58
Bianca Drăguşanu vrea să fie mamă: „Am discutat cu Victor despre copil”

Bianca Drăguşanu este decisă să facă un copil cât mai curând. „Am 31 de ani şi vreau un copil. Am discutat cu Victor despre asta”, a spus fosta asistentă TV la emisiunea Un show păcătos.

Deşi ea şi Victor Slav sunt împreună doar de câteva luni şi sunt încă în faza de construcţie a relaţiei, Bianca Drăguşanu ar face şi mâine un copil cu vedeta Pro TV. „Mă trezesc în fiecare dimineaţă foarte fericită. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a adus în cale. Nu regret alegerile pe care le-am făcut şi nici relaţiile pe care le-am avut. Victor este cea mai potrivită alegere de până acum. Am discutat despre un copil. Stau foarte bine cu sănătatea şi dacă rămân gravidă nu fac întrerupere de sarcină”, a spus Bianca.

Vedeta TV a mai vrut să facă un copil şi cu Adrian Cristea, însă acest lucru nu a fost posibil. Chiar şi atunci când a rămas însărcinată, medicii au sfătuit-o să nu păstreze copilul, din cauza unor probleme de sănătate.