Bianca Drăgușanu vrea să-i arate lui Bădălău că e femeie de casă. Blondina a postat pe Instagram o zi alături de fiica ei: „Nu poți scăpa de mine. Sunt codiță de maimuță”

Bianca Drăgușanu întâmpină dificultăți în relația cu Gabi Bădălău din cauza familiei acestuia care nu o acceptă. Azi blondina a postat pe Instragram o serie de clipuri cu fiica sa, în care demonstrează că este o mămică devotată.

25 oct. 2021, 23:02

Bianca Drăgușanu se află într-o relație extrem de complicată cu Gabi Bădălău a cărui familie nu poate accepta relația cu bomba sexy care domină lumea mondenă.

Azi, afaceristul și-a luat inima-n dinți și a postat pentru prima dată o imagine oficială cu Bianca pe contul personal de Instragram, pentru a da de înțeles că cei doi formează un cuplu.

Bianca nu s-a lăsat mai prejos. Fosta asistentă TV a postat o serie de clipuri la story pe Instagram, în care arată cum își petrece ziua alături de fiica sa, Sophia. Blondina încearcă să transmită un mesaj subtil familiei lui Gabi Bădălău și să le arate că este o femeie de casă. De asemenea Bianca a postat și o poză în care îl ține de mână pe Gabi Bădălău, iar afaceristul poartă un ceas din aur extrem de scump.

Bianca Drăgușanu și fiica ei Sophia, rodul mariajului cu Victor Slav, au o relație foarte frumoasă, iar blonda a postat clipul cu o conversație savuroasă pe care a avut-o cu fiica ei în drum spre grădiniță.

„Cum să le spun prietenilor mei de pe Instagram că tu nu ai vrut să mergi la grădi? Ce le zic acuma? întreabă îngrijorată Bianca.

„Pentru că îmi place să stau cu mami că o iubesc” răspunde copila aflată pe bancheta din spate a mașinii de lux.

„Și la grădi? Engleză, dansuri, ce facem cu colegii, pe ei nu-i iubești?”, insistă Bianca.

„Dar mie nu-mi place acolo”, spune distrată copila.

„Vrei să stai cu mine toată ziua, am treabă, mașină, mă duc la atelier, mă duc la sală, ce facem vi cu mine peste tot, ca o codiță de maimuță?”, o alintă blonda pe fetiță.

„Da, codiță de maimuță. Nu scapi de mine, nu poți”, îi spune râzând copila.

„Foarte bine nici nu vreau”, se întoarce Bianca zâmbitoare spre cameră.

Bianca a transmis și un mesaj mai puțin subtil și soției lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, cu care a avut nenumărate conflicte. Fosta asistentă a postat un clip în care comentează criticile dure pe care i le-a adus Pătrășcanu.

„Mă doare fix în vârful tocului de la cizmă”, spune Bianca în clipul preluat dintr-o emisiune TV.

Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. „Eu nu i-am luat ei banii, nu i-am luat barbatul!”

Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău, a fost atacată de Claudia Pătrășcanu, fosta soţie a afaceristului de la Giurgiu, iar cele două se ameninţă reciproc cu instanţa!

Bianca Drăgușanu a reacţionat dur după ultimele declaraţii ale rivalei sale, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. „Fosta soție a actualului meu iubit are probleme pe care și le face singură. Motivul pentru care a făcut atât de urât e că am primit o mie de trandafiri ieri și poate că asta a fost! Ea este în acest proces de divorț nu din cauza mea. Eu nu i-am luat bărbatul! Ea este doar mama copiilor lui și atât. Eu acum am două variante. Pot s-o fac praf și pulbere, nu s-a născut ea Sfânta Filofteia! A fost în Playboy, nu s-a măritat virgină, a avut și ea o tinerețe tumultoasă”, a spus Bianca Drăguşanu.

Claudia Pătrășcanu, ameninţată cu moartea de Bianca Drăguşanu: Vă îngrop pe amanândouă de vii. Nu scăpaţi de mine!

„Are și ea niște relații cu niște bărbați însurați pe care îi știe toată lumea de prin Constanța! Am și dovezi! Ea trebuie să aducă niște dovezi în instanță, că a dat cu nume. A făcut afirmații denigratoare la adresa mea în iunie, eu am pierdut un contract de imagine de zeci de mii de euro și va primi o citație zilele astea. Și va mai primi una pentru ce a zis acum. O chem în instanță pentru calomnie și denigrare și pentru faptul că am pierdut 30.000 de euro. Acum cinci minute, Gabi mi-a spus că mă iubește!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu. A postat poze cu ea goală, apoi a şters postarea FOTO

„Vorbeam cu un om pe care îl iubesc foarte mult și i-am zis: „Băi, mă simt atât de epuizată astăzi să joc acest rol de divă pe care îl am, adică machiaj, tocuri, zâmbește. E greu”. E foarte greu să fiu eu. Sunt și eu mamă de copil, poate mai fac un copil ca să fiu mamă de copii. Hai să fim înțelepte. Am de gând să fac copii, doi. Mă duc și îmi fac fertilizare in vitro dacă nu îmi iese pe normal. Hai să fim mai bune, hai că suntem femei, nu suntem copile de 14 ani. Hai să fim mai bune!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.


loading...