Bianca Drăguşanu vrea să-şi vândă NUNTA pe BANI GREI. Suma imensă pe care cere posturilor TV din România

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil în secret cu Alex Bodi, dar are planuri mari pentru cununia religioasă. Fosta prezentatoare TV s-a arătat dispusă să vândă televiziunilor exclusivitatea transmiterii nunții sale și a stabilit și un preţ imens. 

24 aug. 2019, 12:55
Bianca Drăguşanu vrea să-şi vândă NUNTA pe BANI GREI. Suma imensă pe care cere posturilor TV din România

Bianca Drăgușanu are de gând să scoată bani frumoşi din mersul la altar și dansul miresei, cum a făcut când s-a măritat cu Victor Slav, doar că acum a ridicat mult preţul, scrie Libertatea.

Cătălin Botezatu dezvăluie MOTIVUL REAL pentru care Bianca Draguşanu şi Alex Bodi S-AU CĂSĂTORIT

Vedeta a primit deja propuneri de la diverse posturi de televiziune pentru a semna un contract de exclusivitate pentru ziua nunții, însă se lasă greu convinsă să facă pasul. Mizând pe faptul că are foarte mulți fani dornici să-i știe fiecare mișcare și să fie la curent cu fiecare schimbare din viața ei, iar asta va duce la creșterea audienței postului TV care-i va transmite nunta, Bianca Drăguşanu are pretenții financiare exagerate.

Dacă pentru nunta cu Victor Slav se zvonește că ar fi încasat 10.000 de euro, pentru nunta cu Alex Bodi cere cel puțin 50.000 de euro.