Cătălin Botezatu dezvăluie MOTIVUL REAL pentru care Bianca Draguşanu şi Alex Bodi S-AU CĂSĂTORIT

Bianca Draguşanu s-a căsatorit cu omul de afaceri Alex Bodi dupa o relaţie cu nabădai.

19 aug. 2019, 13:54
Cătălin Botezatu dezvăluie MOTIVUL REAL pentru care Bianca Draguşanu şi Alex Bodi S-AU CĂSĂTORIT

Cătalin Botezatu, unul dintre foştii iubiţi ai Biancăi Drăguşanu, a făcut o declaraţie incredibila la auzul veştii ca aceasta s-a căsatorit din nou.

Adrian Cristea, adevărul despre poza cu el gol trimisă Biancăi Drăguşanu. Cum a ajuns imaginea în toată presa FOTO

„Bianca este ca o felină pe care nu poţi sa o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să traiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată… Daca nu se simte asa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi ca eu nu mint! Bianca Draguşanu nu este materialistă, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private, iahturi, ştiu eu ce vorbesc!

Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fară sa clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată măliţios de mulţi, ştiţi la ce ma refer. Nu este, pur şi simplu nu a avut noroc în amor. A investit sentimente şi încredere în bărbaţii care nu au meritat-o sau care nu voiau ceva serios de la ea.

Acum s-a căsatorit din nou şi se vede că îşi iubeşte mult soţul. Se potriveste cu el si din punct de vedere fizic, iar eu va garantez ca o sa fie fidela pentru ca Bianca nu tradeaza când iubeste. E un om loial, iar daca proaspatul ei sot va sti cum s-o rasfete si îi va acordă atenţia pe care o merită o femeie adevarată cum este ea, va avea cel mai fericit mariaj”, a spus Cătălin Botezatu.

S-a aflat MARELE SECRET al lui Cătălin Botezatu. Ce conţine valiza de 12 KG pe care o poartă MEREU

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au casatorit în urma cu două saptamâni, iar dupa fericitul eveniment au plecat într-o vacanta pe Coasa de Azur şi Capri.