Bianca, ispita de la „Insula Iubirii”, este nepoata lui Cornel Patrichi: „Ispitesc fără să îmi dau seama”

Bianca, ispita de la "Insula Iubirii”, este nepoata lui regretatului coregraf Cornel Patrichi. Tânara, în vârstă de 32 de ani, spune că nu crede în monogamie, mai ales după ce a fost trădată de foștii iubiți. 

16 mart. 2022, 09:19

Bianca, ispita de la „Insula Iubirii”, este nepoata lui Cornel Patrichi. Un nou sezon Temptation Island – Insula iubirii urmează să fie difuzat pe micuş ecran, la Antena 1. 0 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania ispitelor, încercând să reziste celui mai dur test al fidelităţii.

Citeşte şi: Mirela Banias este în doliu. Mesajul postat de fosta concurentă de la Insula Iubirii: „Te vom iubi mereu”

Bianca, ispita de la „Insula Iubirii”, este nepoata lui Cornel Patrichi

Bianca Patrichia acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită. Nu crede în monogamie, mai ales după ce a fost înşelată de foştii iubiţi. „Merg până la capăt. Bineînțeles că îmi doresc foarte mult să trăiesc momente foarte frumoase. Ispitesc fără să îmi dau seama, doar încercând să fiu prietenoasă”, spune tânăra.

Tânăra are apariţii atât în filme, cât şi în emisiuni de televiziune şi videoclipuri muzicale. A dansat pe mari scene de operă sau teatru şi este în distribuţia celor mai de succes musicaluri româneşti. Este profesor şi coregraf la Casa de Balet Bucureşti, unde ţine cursuri de dans contemporan şi jazz atât cu copii începători sau avansaţi, cât şi cu adulţi.

În 2018, a câştigat premiul coregraful anului 2018 la unul din concursurile la care a participat cu elevii săi.

Bianca dansează de la trei ani

Bianca Patrichi a avut primul contact cu dansul la Palatul Copiilor, la vârsta de numai 3 ani: „Îmi amintesc că tata se chinuia să mă înveţe să ţin ritmul… Mai apoi, tot el a fost acela care a observat înclinaţia mea pentru dans şi m-a înscris la Palatul Copiilor, unde am învăţat şi dansat o perioadă lungă de timp”.

Noua ispită de la Insula iubirii a dansat pe scena Operei Naţionale Bucureşti, în spectacole precum ,,Liliacul”, „Corsarul” şi „Baiadera”, în „Depeche Dance” la Teatrul Odeon, în „Rebecca”, unde a lucrat cu unul dintre cei mai mari coregrafi din Budapesta, Akos Tihanyi, ca asistent coregraf şi dansator, în „Maria de Buenos Aires” şi „Romeo şi Julieta”, de la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

De asemenea, Bianca face parte din ansamblul de balet al musical-urilor „Mamma Mia!”, „We Will Rock You” şi „My Fair Lady”. Timp de 5 ani a colaborat ca asistent de coregrafie şi dansator la unele dintre cele mai cunoscute emisiuni tv precum „România Dansează”, „X Factor”, „Te Cunosc De Undeva” şi “IUmor” şi a fost concurentă la „Românii au Talent”.


loading...
Partenerii noștri