Mirela Banias este în doliu. Mesajul postat de fosta concurentă de la Insula Iubirii: „Te vom iubi mereu”

Mirela Banias este în doliu. Fosta concurentă de Insula Iubirii trece prin momente grele, după ce o persoană dragă a murit. A postat şi un mesaj de rămas bun pe reţelele de socializare, astfel a împărtăşit vestea tristă şi cu prietenii virtuali.

10 aug. 2021, 17:13
Mirela Banias este în doliu. Mesajul postat de fosta concurentă de la Insula Iubirii: „Te vom iubi mereu”
Mirela Banias este în doliu.

Mirela Banias este în doliu. Fosta participantă de la ”Insula Iubirii” este extrem de tristă, fiindcă Marian, o persoană dragă ei și familiei sale, s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani.

Citeşte şi: Irina Stroia de la „Insula Iubirii” a învins cancerul pentru a doua oară. Mărturisiri cutremurătoare: „Mi s-a zis că nu mai am nicio șansă!”

Mirela Banias este în doliu

Soartă crudă și nemiloasă a hotărât ca bunul nostru Marian să plece dintre noi la vârsta de 75 de ani, când nimeni nu se aștepta. S-a chinuit sub ochii mei și a murit azi dimineață. De atunci, mie mi se perindă în fața ochilor toate amintirile…. Dumnezeu să te aibă în pază om bun. Te vom iubi mereu”, este mesajul scris de Mirela Banias pe rețelele de socializare.

A fost la un pas de a fi ucisă, în închisoare

Mirela Banias de la Insula Iubirii a trecut printr-un adevărat coșmar. După ce a fost căsătorită cu un bărbat pentru care a furat din banca la care lucra suma de 100.000 de euro și a ajuns în închisoare, fosta concurentă a fost la un pas de a fi ucisă.

Mirela Banias a povestit acum ceva timp totul despre drama pe care a trăit-o, în spatele gratiilor. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a petrecut 4 ani într-un penitenciar de maximă securitate, acolo unde a îndurat un tratament oribil, din partea colegelor de celulă.

La un moment dat, Mirela Banias a mărturisit că a fost la un pas de a muri, după ce una dintre colegele de celulă, cunoscută ca fiind o criminală extrem de periculoasă, a plănuit să o atace cu cuțite pe care le confecționa din conserve.