Soţia lui Marius Moga, noi mărturii după NAŞTERE: „A intrat în salon şi i-a verificat auzul. Părea ceva normal”

Bianca Lăpuşte, soţia lui Marius Moga, a povestit o întâmplare de după sarcină şi a mărturisit că doreşte să îi ajute pe nou-născuţi.

29 nov. 2016, 15:33
Soţia lui Marius Moga, noi mărturii după NAŞTERE: „A intrat în salon şi i-a verificat auzul. Părea ceva normal”

Bianca Lăpuşte a postat pe contul său de socializare un mesaj prin care încurajează toţi oamenii să liciteze, alături de ea, pentru nişte tablouri. Banii obţinuţi se vor investi în aparatele pentru testarea auzulului după naştere.

„La o zi după ce am născut-o pe Maria Elisabeta, o doamnă doctor foarte draguţă a intrat în salon cu un aparat mic şi i-a verificat auzul. Părea ceva normal. M-am bucurat că a ieşit bine testul, fără să mă gândesc prea mult la necesitatea lui. Iar acum, aflu că aceste aparate lipsesc cu desăvârşire din majoritatea maternităţilor. Vocea caldă a mamei, care potoleşte plânsul, vocea vibrantă a tatălui, care smulge un zâmbet de fiecare dată, confortul unui „shhh” spus din inimă de bunici… unii bebeluşi NU LE AUD. Aşa că, va provoc să licitaţi alături de mine pentru aceste tablouri ale unor artişti români, care le-au donat din suflet. Eu vreau musai să am acest tablou pe perete, si de fiecare data cand o sa ma uit la el, o să mă gândesc că vocea caldă a unei mame este auzită pentru prima oară de micuţul ei, fiindcă S-A ŞTIUT şi S-A ACŢIONAT din timp. Auzul e un dar. Nu-l ignora!” a scris Binca Lăpuşte pe Facebook.

Bianca Lăpuşte şi Marius Moga au devenit părinţii unei fetiţe pe 12 octombrie 2015.