Cine e Bianca Marina, noua iubită a lui Mario Iorgulescu. Au mai fost împreună și în trecut, înainte ca tânăra să se căsătorească cu Steliano Filip

Bianca Marina este noua iubită a lui Mario Iorgulescu. Cei doi și-au oficializat relația și sunt mai fericiți ca oricând.

28 nov. 2022, 13:47
Cine e Bianca Marina, noua iubită a lui Mario Iorgulescu. Au mai fost împreună și în trecut, înainte ca tânăra să se căsătorească cu Steliano Filip

Bianca Marina și Mario Iorgulescu au mai fost împreună și în trecut, înainte de relația tinerei cu Steliano Filip, însă nu au rezistat mult. Acum au decis să-și mai acorde o șansă, potrivit Spynews.

Pe Mario Iorgulescu îl cunoaște toată lumea, mai ales scandalul provocat de accidentul tragic în care a fost implicat. Reamintim că tânărul de 27 de ani, fiul lui Gino Iorgulescu, a provocat un accident în București, în urma căruia un tânăr a murit.

Însă nu la fel de cunoscută este Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip. Ea și Mario Iorgulescu au avut o relație scurtă cu mai mulți ani în urmă. Ulterior, însă, Bianca s-a cuplat cu fotbalistul Steliano Filip și după câțiva ani s-au și căsătorit. Au avut o căsnicie de patru ani, au făcut și un copil, dar timpul i-a convins că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Așa că au decis să divorțeze.

Citește și Mario Iorgulescu, mesaj halucinant după procesul de omor: „Mi-am luat 3 ani pentru ceva ce nu am făcut”

De ce a divorțat Bianca Marina de Steliano Filip

Au pus capăt relației în februarie 2021, iar la vremea respectivă Bianca spunea că nu era deloc fericită, acesta fiind și motivul despărțirii.

”Nu am fost de la început foarte bine. Adică, după șapte ani de relație, să te desparți de un om nu e chiar ușor. Ai remușcări, te mai gândești, dar, în ultima perioadă, am ajuns să zic că am liniște sufletească. Sunt liniștită și fericită. În momentul de față, mai mult decât ce am nu îmi doresc, poate doar să mă dezvolt eu în carieră. În ultimii doi ani, am mai luat și decizii proaste, dar să zic că din astea am învățat”, spunea ea la vremea respectivă.

Nefericirea de care vorbea Bianca era unul dintre motive. Se pare că între cei doi a mai existat o ruptură fiindcă Bianca nu s-a putut converti la religia lui, Stelian fiind penticostal.

Citește și Mario Iorgulescu se consideră o victimă şi „ameninţă” cu renunţarea la cetăţenia română: „Sunt dezamăgit de conducerea ţării, de legislaţia ţării, care nu există, procurori şi judecători care nu îşi fac treaba”

„Eu îl iubeam foarte mult pe Stelu, nu se punea problema, doar că nu puteam fi eu niciodată. Când am început să fiu eu, nu a mai mers. De ce să mă mulez eu de fiecare dată după o persoană? Mi s-a și spus că sunt exagerat de sinceră.

Noi am încercat, chiar și ultimii doi ani. Am stat acolo chiar și când am simțit că s-a stins între noi. Stelu a fost bărbatul vieții mele, pe care încă îl respect și la care țin, și vreau să fim alături unul de celălalt pentru Anais. Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia. Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt ok așa cum sunt, ortodoxă. Am încercat și eu să merg în direcția asta, doar că eu nu m-am regăsit. Nu s-a supărat, dar îl simțeam că și-ar dori să mă duc pe drumul lui’, a explicat fosta soție a lui Steliano Filip.