Drama trăită de Bianca Pop. Motivul pentru care nu a mai fost de 12 ani la mormântul tatălui

Drama trăită de Bianca Pop. Chiar dacă pare foarte puternică şi dură în unele momente, puţini cunosc durerea pe care o ascunde bruneta. Tatăl ei s-a stins din viaţă în urma unui accident, iar de 12 ani nu a mai fost la mormântul lui.

09 dec. 2021, 09:53
Drama trăită de Bianca Pop. Motivul pentru care nu a mai fost de 12 ani la mormântul tatălui
Drama trăită de Bianca Pop

Drama trăită de Bianca Pop. La numai doi anişori, bruneta şi-a pierdut tatăl într-un accident auto, provocat chiar de el. Nu cunoaşte sentimentul de a avea un tată, de a fi protejată şi de a simţi că are un sprijin bărbătesc. Pentru toate aceste lucruri, este foarte supărată şi nu l-a putut ierta nici acum, la 30 de ani de la deces.

Citeşte şi: Bianca Pop, despre momentul în care ar fi fost drogată. „Nu am reuşit să ajung la IML din cauza Poliţiei Române. M-au luat la mişto”

Drama trăită de Bianca Pop

Bianca  a mărturisit că nu a mai fost la mormântul lui de 12 ani, însă nici nu are de gând să se ducă prea curând, deoarece vrea să lase totul în trecut. Vedeta a mai spus că toată copilăria ei a trăit cu curiozitatea de a afla cum este să ai un tată explicând că mama sa a îndeplinit ambele roluri, însă voia să aibă iubirea de tată și să se simtă protejată de un bărbat tot timpul.

Fosta ispită de la Insula Iubirii a ținut să precizeze că nu poate să ierte gestul tatălui ei, care a ales să-i părăsească chiar când familia lor era un frumoasă și împlinită.

Orice copil are nevoie de tată. Am simțit de multe ori nevoia sa vorbesc cu el sa fiu aparată, protejata. Supararea ca nu il am m-a facut sa nu ma mai duc la el la mormant de 12 ani. Eu sunt mai dificila.

Lipsa lui si faptul că nu este prezent mi-a provocat o mare durere si am simtit nevoie să ingrop trecutul si sa uit de aceasta pierdere enorma. Peste durerea asta, consider ca nu o sa trec niciodata.

Nu stiu ce inseamna sa ai un tata, sa spui te iubesc tati. Sunt supărată pe tatăl meu pentru ca nu il am. A murit in urma unui accident, din cauza lui si-a pierdut viata„, a declarat Bianca Pop, la Antena Stars.