Bianca Pop este de nerecunoscut. Fosta ispită de la Insula Iubirii vrea să se întoarcă în România

Bianca Pop este de nerecunoscut. De câteva luni bune, vedeta locuiește în Spania, alături de iubitul ei, George Tomaziu, care se ocupă de o afacere acolo. Recent, a mărturisit că vrea să revină în țară, însă nu permanent, ci ca să își vadă familia.

21 aug. 2022, 14:17
Bianca Pop este de nerecunoscut. Fosta ispită de la Insula Iubirii vrea să se întoarcă în România
Bianca Pop este de nerecunoscut

Bianca Pop este de nerecunoscut. Bruneta a mărturisit că nu are de gând să se stabilească din nou în țară, ci vine mai mult în vizită și pentru a-și rezolva problemele și să își vadă familia.

Bianca Pop este de nerecunoscut

Fosta ispită de la Insula Iubirii a devenit celebră după ce a declarat că nu iese din casă fără 1000 de euro în geantă. Acum, ea locuiește în Spania, cu partenerul ei de viață și a subliniat că nu vrea să rămână în țară, ci are de gând să se întoarcă luna viitoare în Spania, alături de iubitul ei, deoarece sunt în continuare împreună.

Bianca Pop a dat de înțeles că este într-un conflict cu un domn, însă nu știm dacă a făcut sau nu referire la fostul ei iubit.

Nu ne-am despărțit, dragostea nu moare, telenovela continuă. În septembrie ne vedem (…)Nu avem găini, nu avem purcei, pentru că suntem în Spania și nu suntem la Vaslui, așa și pe lângă asta, domnule Alo 2-10, o să vezi cine sunt eu și o să…”, a spus Bianca Pop.

Citește și: Bianca Pop, internată cu forţa la Psihiatrie. Fosta ispită de la „Insula iubirii” ameninţă că se sinucide

Bianca Pop se mărită: „Cununia civilă va fi pe plajă”

Celebra ispită a mărturisit în cadrul unei emisiuni de televiziune că în toamna aceasta urmează să se mărite. Bianca Pop este logodită cu un afacerist care deține un restaurant.

Noi știm ce trăim. Eu sunt în Spania, sunt foarte bine. Nunta va fi în septembrie. Voi avea patru rochii de mireasă. Cununia civilă va fi pe plajă, la biserică o să am o altă rochie, la restaurant voi avea două rochii.

 Este un bărbat perfect din toate punctele de vedere. Să fii cu o femeie ca mine este foarte greu, sunt o femeie foarte pretențioasă și scumpă. Le-am făcut pe toate într-un an, și nuntă, și bebeluș. Mi-am făcut cinci teste de sarcină. Sunt în 5 săptămâni. Mănânc foarte mult, mănânc de 15 ori pe zi”, a spus Bianca Pop într-o emisiune de la Antena 1.