Bianca Roman a înnebunit concurenţii la "Insula iubirii", iar acum e însărcinată. Ce va scrie în certificatul de naştere la TATĂ

Publicat: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017 14:39 // Actualizat: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017 14:39 // Sursa: romaniatv.net

Bianca Roman este una dintre ispitele care au luat ochii tuturor la "Inula Iubirii", iar acum este însărcinată în şase luni. Deşi mai e puţin până când fiica ei va veni pe lume, Bianca nu se teme de schimbări radicale, aşa că a decis să părăsească România şi să-şi crească singură copilul.

Bianca Roman a decis să emigreze definitiv din România pentru a-i putea oferi fetiţei sale, încă nenăscută, o viaţă mult mai bună decât aici. "Plec din România definitiv. Am decis să plec în Anglia. O fac din mai multe motive, dar, în primul rând, o fac pentru fiica mea. Pentru că vreau ca ea să crească într-o țară în care să nu îmi fie frică să intru într-un spital sau într-o școală", a declarat Bianca pentru spynews.ro.

Deşi are un salon de cosmetică în România, Bianca nu se teme să pornească de la zero în Anglia. Decizia a luat-o după ce a petrecut ceva mai mult timp în Londra. "M-am și gândit ce voi face, ce afacere îmi voi deschide pentru a avea banii necesari pentru ca micuța mea să crească fără să îi lipsească nimic. Îmi voi deschide un atelier de rochii", a punctat Bianca.

"Ispita" nu se teme nici de faptul că fetiţa ei nu va avea oficial un tată. "Nu am de gând ca, pe certificatul de naștere, să trec vreun bărbat. Nu am niciun motiv să fac asta. Dacă eu port copilul, dacă eu îl cresc, dacă nu am nevoie de nimic de la nimeni, de ce să trec un bărbat acolo? Că, cine știe, peste ani, poate voi dori să merg în străinătate cu fetița, iar atunci voi avea nevoie să umblu pe la tot felul de notariate, sau, cine știe, mai rău, voi fi nevoită să mă judec cu el pentru a-mi da voie să scot copilul din țară".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bianca roman bianca roman insula iubirii insula iubirii ispită
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7260
RON
23 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H