MIREASA PENTRU FIUL MEU: Un concurent, vrăjit de Bianca Roman, de la Insula iubirii

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Bianca Roman, una dintre ispitele din cadrul reality show-ului "Temptation Island – Insula iubirii", difuzat de Antena 1 pare să fie motivul destrămării cuplului Andrada – Radu de la "Mireasă pentru fiul meu".

07 mai 2015, 11:23
MIREASA PENTRU FIUL MEU: Un concurent, vrăjit de Bianca Roman, de la Insula iubirii

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Invitată din nou ieri în cadrul reality show-ului matrimonial, Bianca a ținut să lămurească lucrurile și să spună că nu a intenționat să le destrame relația, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Radu Vâlcan, despre copilul pe care îl va avea: „Adela se ocupă de scutece!”

„Nu am făcut nimic special să îl cuceresc pe Radu. Pur și simplu cred că i-am ajutat să își dea seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Radu nu o iubește, din moment ce s-a simțit atras de o altă femeie, cred că Andrada nu are destulă încredere în ea. Nu aș vrea să fiu cu Radu într-o relație, dar îmi place caracterul lui și faptul că e realist”, spune Bianca. Cea care a starnit valuri în cadrul ediției de ieri a emisiunii i-a precizat Andradei că, dacă vrea, îl poate avea pe Radu oricând și că ideal pentru ea ar fi să-și vadă mai departe de viață. „Ispite sunt la tot pasul și chiar dacă nu apăream eu, tot se despărțeau. Am sfătuit-o să fie mai inabordabilă, mai indiferentă și poate așa va stârni interesul bărbaților”, spune Bianca.