Bianca Roman de la Insula Iubirii, pictorial sexy. E însărcinată în 5 luni, dar arată perfect FOTO

Bianca Roman, tânăra care a făcut senzație în primul sezon al emisiunii "Temptations Island -Insula Iubirii" este însărcinată în cinci luni. Cu toate acestea, focoasa roșcată nu se sfiește deloc când vine vorba să își expună trupul, ea dovedind că arată la fel de bine ca în momentul în care sucea capetele concureților din reality-show-ul în care a cunoscut, cu adevărat, celebritatea.

05 dec. 2016, 13:27

Înainte de a pleca într-o scurtă vacanță, peste hotare, pentru a se relaxa în compania unei amice de-ale sale, Bianca Roman a decis să se relaxeze, pentru câteva ore, alături de câțiva prieteni de-ai săi-bărbați cu toții–într-un Spa din Nordul Capitalei, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu: „Mama face tratament din două în două zile”

Iar acolo, chiar dacă este însărcinată în cinci luni, iar burtica este deja evidentă, Bianca a făcut senzație cu formele perfecte pe care le-a afișat. „Mă simt foarte bine în pielea mea și nu am de ce să îmi fie rușine să îmi expun formele. Nu am pus prea multe kilograme, până acum în sarcină, iar formele sunt așa cum cred eu că ar trebui. Iar reacțiile celor din jur mi-au dat dreptate”, ne-a spus Bianca Roman după ce a fost subiectul unei ședințe foto încropite „ad-hoc” la Spa-ul cu pricina.

Mai mult decât atât, fosta ispită a primului sezon al emisiunii „Temptations Island- Insula Iubirii” recunoaște că ar fi tentată să fie subiectul unui pictorial nud, cu burtica la vedere, cu atât mai mult cu cât, în ultima vreme, a devenit din ce în ce mai curtată de bărbați.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu a devenit mamă de două luni, dar are deja planuri pentru al doilea copil. „Sper să fie băiat”

I-a dat papucii iubitului după ce a lăsat-o însărcinată

Dar, dacă este mai fericită ca niciodată că este însărcinată, viața ei de cuplu este una dezastruoasă. ”Îmi place să îmi fac treaba singură. Iar pe iubi… nu îl prea mai agreez în preajma mea. Nu ne-am certat, dar… îmi place să fiu singură, în casa mea, în lumea mea. Nu mă deranjează ideea de a fi mamă singură. Ce, dacă sunt însărcinată trebuie să îl iau și de bărbat? El mă iubește enorm, dar eu nu pot iubi așa. Îmi pare rău pentru el, îl voi respecta mereu, dar e greu pentru mine să mai pot iubi cu adevărat. Diferențele sunt prea mari între noi, iar eu mă axez mai mult ca niciodată pe carieră, trebuie să am grijă de mine pentru a-i oferi copilului tot ce își dorește”, a mai spus Bianca Roman.