Bianca Rus a pierdut procesul cu propriul SOŢ. Primele reacţii ale celor doi VIDEO

După abia o lună de căsătorie, cântăreața și Giani Antonio Got au început un război din cauza faptului că bărbatul ar fi bătut-o. Artista a cerut ordin de protecție împotriva lui, în timp ce bărbatul susține că soția sa minte cu desăvârșire.

18 feb. 2019, 14:50
Bianca Rus a pierdut procesul cu propriul SOŢ. Primele reacţii ale celor doi VIDEO

Iubirea scurtă cu năbădăi dintre Bianca Rus și soțul ei a ajuns la tribunal. Pentru că l-a acuzat de agresiune fizică, unul dintre episoade petrecându-se chiar în magazinul cântăreței, Bianca Rus a cerut instanței un ordin de protecție. Nu a avut câștig de cauză, iar Tribunalul București a obligat-o și la plata sumei de 1.500 lei, pentru cheltuielile avocatului pârâtului.

„A pierdut procesul, bineinteles. Justitia si-a facut treaba ca n-ai cum sa te prezinti cu minciuni la tribunal. A pierdut in prima faza, apoi a facut si apel, a pierdut si apelul. Urmeaza divortul, sa vedem cu cate minciuni vine si acolo”, a spus Giani AntonioGot.

Acesta susține că n-ar fi străin de plângeri penale și de vizitele pe care Bianca le-a făcut polițiștilor. Chiar cu o lună înainte de nunta, Bianca i-ar fi facut acestuia plangere penala pentru agresiune.

Într-o postare pe contul ei de socializare, Bianca i-a transmis indirect soțului că e un gunoi: „Ce bine că ne-am despărțit înainte de a intra în 2019, căci nu e bine să mă prindă noul an cu gunoiul în casă”.