Bianca Rus are probleme grave de sănătate: „A venit salvarea, am leșinat”

Bianca Rus este mai mereu cu zâmbetul pe față. După ce a slăbit foarte mult și a ajuns să aibă o siluetă trasă prin inel, debordează de fericire. De curând însă, cântăreața a trecut printr-un moment de cumpănă și a ajuns de urgență la spital.

02 nov. 2022, 10:21
Bianca Rus are probleme grave de sănătate: „A venit salvarea, am leșinat”

Bianca Rus este mai mereu cu zâmbetul pe față.  Problemele de sănătăate nu au ocolit-o pe aceasta în ulimele zile, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital.

Bianca Rus a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu cântăreața

Bianca Rus și-a făcut acasă singură o perfuzie cu fier, iar acest lucru de regulă se face sub atenta supraveghere a medicilor. Cum nu s-a întâmplat așa, Biancăi i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital.

„Da, am avut o problemă pentru că am făcut o perfuzie la domiciuliu cu fier, ceea ce se face doar în spital, sub îngrijirea medicului. A venit salvarea, am leșinat, au fost niște incidente prin care am trecut cu brio. Evident, următoarea zi am fost la spital, unde medicii au avut grijă de mine și a fost totul bine.”, a declarat Bianca Rus pentru Antena Stars.

Cântăreața a mărturisit că și-a făcut perfuzia cu pricina pentru că suferă de anemie.

A slăbit 70 de kilograme. Cum a reușit acest lucru

În trecut aceasta s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus. Sătulă ca lumea să vorbească urât la adresa ei, aceasta s-a hotărât să slăbească. Ambiția și devotamentul au făcut-o să aibă cu 70 de kilograme în minus. Bianca și-a făcut operație de micșorare a stomcului, iar acum nu mai poate să mănânce atât cât și-ar dori.

Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a declarat Bianca Rus pentru Click.ro, în urmă cu ceva timp

Citește și: Soţia lui Nosfe, primul interviu după decesul artistului: „Cineva cu minte de copil ne-a vrut răul”

Citește și: Roxana Vaşniuc, anunţ teribil imediat după nuntă: „Vă rog din suflet să mă ajutaţi”