Soţia lui Nosfe, primul interviu după decesul artistului: „Cineva cu minte de copil ne-a vrut răul”

Soția cântărețului Nosfe, umilită după moartea artistului. Mădălina Crețan a vorbit pentru prima într-un interviu despre ce i s-a întâmplat și cine a vrut să îi facă rău.

01 nov. 2022, 23:50
Soţia lui Nosfe, primul interviu după decesul artistului: „Cineva cu minte de copil ne-a vrut răul”

Mădălina Creţan a acordat primul interviu după moartea regretatului artist. Soția lui Nosfe a povestit cum contul ei de pe o rețea de socializare și a mai multor persoane din rândul apropiaților lor au fost dezactivate. Aceasta a dezvăluit că cei care au făcut acest lucru i-au acuzat că se folosesc de imaginea lui Nosfe.

Mădălina, soția lui Nosfe, îngenuncheată de durere la o săptămână de la moartea artistului: „Promitem să îți ducem povestea mai departe”

Aceasta a mărturisit cine sunt cei care au încercat să le facă rău, dar și cine i-a rămas alături în urma decesului partenerului său.Soția lui Nosfe a acordat primul interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a mărturisit ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al regretatului artist de muzică hip-hop. Aceasta a precizat că mai multe conturi din rândul apropiaților lor au fost dezactivate. Tot ea a mai menționat că cei care au făcut acest lucru i-au acuzat că se folosesc de numele cuiva.

Chef la cuţite 31 octombrie 2022. Chef Sorin Bontea a părăsit nervos platoul de filmare. Omagiu pentru regretatul Nosfe VIDEO

„Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.”, a declarat Madalina, soția regretatului artist Nosfe, în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg.” a mai spus Madalina Creţa , soția lui Nosfe.

Rapperul Nosfe, pe numele lui real Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață pe 16 octombrie, în incinta casei sale, la scurt timp după ce a susținut un concert. După nenumărate speculații, colegii artistului au transmis, prin intermediului unui comunicat de presă, că Nosfe, îndrăgitul artist, s-a stins din viață în urma unui infarct miocardic. Artistul avea doar 37 de ani.