Bianca Rus și Lorenna şi-au disputat acelaşi bărbat: „Să nu uităm că eu eram îndrăgostită de un impresar, iar tu mi-ai furat impresarul”

Un nou scandal amoros ţine prima pagină, iar protagonistele sunt cântăreţele Bianca Rus și Lorenna. Cele două artiste și-au aruncat cuvinte grele una celeilalte, mărul discordiei fiind un bărbat după care au tânjit amândouă.

21 mai 2021, 23:52
Bianca Rus și Lorenna şi-au disputat acelaşi bărbat: „Să nu uităm că eu eram îndrăgostită de un impresar, iar tu mi-ai furat impresarul”

Bianca Rus și Lorenna şi-au disputat acelaşi bărbat. Bianca Rus a taxat-o dur pe Lorenna, după ce aceasta i-ar fi furat iubitul. Conflictul dintre cele două a luat amploare după ce Lorenna a intrat în direct la „Star Matinal”, emisiune în care Bianca Rus a fost invitată.

Bianca a spus despre Lorenna că se îmbracă prost, moment în care Lorenna a acuzat-o că i-ar fi cântat piesele fără să îi ceară voie. În ciuda tuturor cuvintelor grele pe care i le-a adresat, Bianca Rus a ţinut să menţioneze că nu are nimic de împărţit cu Lorenna, dar că nu poate trece peste faptul că aceasta i-a furat iubitul.

Citeste si Daniela Crudu, terorizată de fostul iubit, care a snopit-o în bătaie: „Nu-l mai halesc, mă caută de pe conturi false”

Draga mea Lorenna, te pup. Nu am absolut nimic cu ea. O să-i transmit ceva, dacă tot am venit la voi. Dragă Lorenna, să nu uităm că eu eram îndrăgostită de un impresar, să nu-i dăm numele, dar tu mi-ai furat impresarul, adică pe iubitul meu și am suferit foarte mult, iar ceea ce am zis despre tine, că nu te îmbraci foarte bine, din punct de vedere popular te îmbraci super ok, pe scenă ești foarte ok, dar în viața de zi cu zi ești cum m-aș îmbrăca eu în rochița asta albă zi de zi”, a explicat Bianca Rus.

Și totuşi întâmplarea care stă la baza conflictului dintre cele două artiste nu este de azi, de ieri, ci de peste un deceniu. Experienţa a marcat-o, însă, puternic pe Bianca Rus, care îi poartă ranchiună pâmă în ziua de azi Lorennei.

Citeste si Fulgy, internat la o clinică de dezintoxicare, în Spania: „Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum”

Am suferit foarte tare. S-a întâmplat acum zece ani, la mare. Prin intermediul televiziunilor trebuie să ne clarificăm. Nu știu ce a fost între ei, dar ea asta voia, să-mi ia mie impresarul. Mai are puțin și zice că i-am copiat și culoarea părului. Nu este adevărat ceea ce spune! Toate negativele și repertoriul pe care eu îl am sunt de la Angela Rus”, a mai spus Bianca Rus la Star Matinal.