Bianca s-a tunat total după ce s-a despărţit de Steliano Filip. Cum arată după ce a refuzat să se pocăiască FOTO

Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip, este de nerecunoscut! După divorţ, s-a concentrat asupra ei și a fiicei pe care o are cu fotbalistul, apoi a investit timp şi bani în aspectul ei fizic.

09 ian. 2023, 11:04
Bianca s-a tunat total după ce s-a despărţit de Steliano Filip. Cum arată după ce a refuzat să se pocăiască FOTO
Bianca s-a tunat total după ce s-a despărţit de Steliano Filip. A refuzat să se pocăiască!

Bianca s-a tunat total după ce s-a despărţit de Steliano Filip. Cei doi s-au despărțit după o relație care a durat şapte ani, după ce tânăra a refuzat să își schimbe religia și să se pocăiască, așa cum a făcut-o fostul jucător al lui Dinamo în 2020. După divorţ, Bianca s-a cuplat cu Mario Iorgulescu, alături de care a mai trăit o poveste de dragoste şi înainte de căsătorie. Între timp, și-a făcut lifting brazilian, o procedură cosmetică populară de a transfera grăsimea în zona feselor, și-a pus acid și botox în zona feței, iar de curând și-a mărit bustul.

Citeşte şi: Steliano Filip, prima reacție după ce fosta lui soţie s-a cuplat cu Mario Iorgulescu. Fotbalistul are o fetiţă cu Bianca Maria

„Nu am fost de la început foarte bine. Adică, după șapte ani de relație, să te desparți de un om nu e chiar ușor. Ai remușcări, te mai gândești, dar, în ultima perioadă, am ajuns să zic că am liniște sufletească. Sunt liniștită și fericită. În momentul de față, mai mult decât ce am nu îmi doresc, poate doar să mă dezvolt eu în carieră. În ultimii doi ani, am mai luat și decizii proaste, dar să zic că din astea am învățat. Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia. Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt ok așa cum sunt, ortodoxă. Am încercat și eu să merg în direcția asta, doar că eu nu m-am regăsit. Nu s-a supărat, dar îl simțeam că și-ar dori să mă duc pe drumul lui”, a spus Bianca pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Cine e Bianca Marina, noua iubită a lui Mario Iorgulescu. Au mai fost împreună și în trecut, înainte ca tânăra să se căsătorească cu Steliano Filip

Tânăra nu exclude să devină din nou mireasă și să nască încă un copil: „Am divorțat cu acte. M-am gândit, eu nu am fost mireasă. Abia aștept, este visul meu. Într-un fel, mă bucur că nu am făcut nuntă la acel moment, pentru că aș fi făcut nuntă pentru oameni. Acum, o să fac nunta pentru mine”.