Bianca Sârbu s-a căsătorit după o lună de relaţie. Soţul este mai tânăr cu 11 ANI

Bianca Sârbu, prezentatoarea unei emisiuni tv și actriță la teatrul Constantin Tănase, s-a căsătorit cu iubitul ei după numai o lună de relație. Nu a contat nici că el este mai tânăr cu 11 ani, nici că ea are doi copii.

12 ian. 2018, 15:09
Bianca Sârbu s-a căsătorit după o lună de relaţie. Soţul este mai tânăr cu 11 ANI

Bianca Sârbu a mai fost măritată cu Marian Sârbu, care a murit acum cinci ani, pe scenă, chiar în braţele actriţei. vedeta avea atunci 34 de ani. Ulterior, Bianca Sârbu a aflat că suferă de cancer de piele și a avut nevoie de o operație. Acum, pe strada ei a ieşit soarele.

Corina Caragea SE MĂRITĂ. Cine este şi cum arată bărbatul din viaţa prezentatoarei tv FOTO

„Ca la noi la nimenea. La mine a fost hotarat. Femeia matura si desteapta zice da. A rasarit soarele si pe strada mea, soarele Bogdan. L-am asteptat foarte mult timp. El este rasplata mea. Ne-a acceptat pe toti pentru ca i-am spus ca suntem la pachet. Eu sunt o femeie misto, este norocos ca ma are. Astazi avem o luna de cand ne-am cunoscut. Nu mai sunt Sarbu. Asa este normal, cand iubesti un barbat sa-i iei numele. De astazi sunt Bianca Romanescu.  Nu ne grabim, nu sunt insarcinata. Da, ne dorim un copil”, a spus Bianca Sârbu.

Despărţire ŞOC în SHOWBIZ-UL din România. Toată lumea aştepta NUNTA, dar ei şi-au spus „ADIO!”

Bogdan Romanescu, în vârstă de 28 de ani, a declarat la rândul lui: „A fost usor sa spun da. Nu am avut emotii, foarte putin. Am zis de doua ori da. Ma inteleg foarte bine cu copiii ei”.