Biancăi Drăgușanu i-au rămas sânii mari. Vedeta urmează să-și micșoreze bustul: „Sunt o regină a operațiilor estetice, că sunt asumată și recunosc”

Bianca Drăgușanu are planuri mare în ceea ce privește aspectul său fizic, căci se pregătește pentru două intervenții majore. Vedeta vrea să își micșoreze sânii.

12 nov. 2023, 20:48
Biancăi Drăgușanu i-au rămas sânii mari. Vedeta urmează să-și micșoreze bustul: „Sunt o regină a operațiilor estetice, că sunt asumată și recunosc”
De ce a decis Bianca Drăgușanu să-și micșoreze sânii

Bianca Drăgușanu a trecut de-a lungul timpului prin mai multe intervenții și operații estetice. Și-a operat nasul, și-a pus silicoane, a apelat la medicul estetician pentru a-i mări posteriorul, iar, la un moment dat, s-a zvonit că și-ar fi scos câteva coaste pentru a avea talia perfectă.

Și la față are mai multe intervenții estetice și nu are de gând să se oprească. În luna decembrie va merge la medicul estetician pentru o altă procedură, iar în ianuarie își va micșora sânii.

Citește și: Bianca Drăguşanu, oprită de poliţie în trafic. Cum arată testul anti-drog. Mesaj pentru Dorian Popa

„Îmi vizitez doctorul meu care nu-mi face doar proceduri de injectare, ci îmi face operații estetice, pentru că eu sunt o regină a operațiilor estetice, că sunt asumată și recunosc.

În ianuarie voi face o micșorare de sâni, în momentul de față consider că au devenit incomozi. În luna decembrie voi face procedura de cat eyes, cu niște fire resorbabile, voi avea ochii și sprâncenele mai ridicate. Am de făcut și operație de blefaroplastie”, a spus ea într-un interviu pentru Spynews.

Bianca Drăgușanu nu este singura vedetă care vrea să-și micșoreze sânii

Adelian Pestrițu e de părere că foarte multe persoane publice ascund că au intervenții estetice, de teamă că vor fi judecate. Ea consideră că nu e greșit să apelezi la medicul estetician atunci când simți nevoia, dar este de părere că fiecare persoană ar trebui să se simtă bine în pielea ei.

„Am 2 intervenții: augumentare mamară și rinoplastie. Nu pot să spun că am un număr de intervenții pe care îl bifez anual, ajung în cabinetul medicului când simt că am nevoie. Operația de rinoplastie nu a fost doar de ordin estetic, ci și medical. S-au rezolvat niște probleme. Am fost super panicată. După un an am fost mulțumită de rezultat”, a spus ea în mediul online.

Citește și: Victor Slav, dezvăluiri intime din relația cu Bianca Drăgușanu: „Eram înghesuiți, ea arăta bine”

Adelina Pestrițu a mărturisit că nu a găsit nicio cremă care să o ajute să scape de riduri, așa că cea mai bună soluție a fost să apeleze la injecții cu botox.

„Ne ajută natura, dar hai să fim serioși. Ne mai ajută botox-ul, ne mai ajută sportul, o cremă bună. (…) Pentru ten folosesc creme, seruri, tratamente faciale de curățare și hidratare. Nu vă imaginați că am folosit creme ca să îmi dispară ridurile. Sunt sinceră cu voi și hai să fim serioși. Nu cred că există o cremă care să te întinerească așa”, a mai spus ea.

La fel ca Bianca Drăgușanu, Pestrițu se gândește să apeleze la medicul estetician și să intervină în zona bustului. Vedeta își dorește o ,ărime mai mică a silicoanelor.

„Încă nu știu când. Nu am programat nimic. Îmi doresc să schimb implanturile mamare pentru că îmi doresc o cupă mai mică, atât”.