Bianca Drăguşanu, oprită de poliţie în trafic. Cum arată testul anti-drog. Mesaj pentru Dorian Popa

Oamenii legii au testat-o pe Bianca Drăguşanu pentru droguri, iar rezultatul a fost negativ. Aceasta a postat dovada pe Instagram. 

07 nov. 2023, 15:43
Bianca Drăguşanu, oprită de poliţie în trafic. Cum arată testul anti-drog. Mesaj pentru Dorian Popa

Bianca Drăguşanu are probleme cu legislaţia rutieră. A luat amendă pentru a virat la stânga pe stânga linie continuă, dar a ieşit bine la testul anti-drog

Pentru acest gest, Bianca Drăgușanu a fost amendată de către polițiștii de la circulație din cadrul de la Serviciului Rutier Ilfov cu 1.305 lei.

De asemenea, vedeta a primit și 6 puncte penalizare. Oamenii legii au testat-o pe Bianca Drăgușanu pentru droguri, iar rezultatul a fost negativ. Aceasta a postat dovada pe Instagram. 

Dorian Popa, prima reacție după a fost prins drogat la volan: „Vreau să îmi cer scuze și îmi pare nespus de rău”

Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun. Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog. A durat vreo zece minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată. Această campanie antidrog, pe care eu o susțin, se pare cş funcționează destul bine și se pare că vizează, în special, persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău. Ce credeți? A ieșit negativ! N-am avut niciun fel nicio emoție„, a afirmat, pe Instastory, Bianca Drăgușanu.


Vedeta i-a transmis un mesaj lui Dorian Popa, care a fost depistat drogat la volan: „Îmi pare rău că trece prin situația asta stânjenitoare pentru că, din câte știm cu toții, este un băiat a muncit foarte mult pentru tot ce are. Nu e cazul să judecăm. Fiecare om are dreptul la propriile alegeri. Fecare om mai greșește”.

Barbie de România vrea să-şi micşoreze sânii. Bianca Drăguşanu: „Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase”

Nu este prentru prima dată când se laudă că „este curată”. la începutul acestui an, după ce Claudia Pătrășcanu a spus despre Bianca Drăgușanu că ar fi sub tratament și că ia pastile pentru depresie,  nu a mai stat pe gânduri și a mers la medic pentru a-i dovedi cântăreței că nu e adevărat ce afirmă. În urma analizelor rezultatul indicat a fost NEGATIV la toate substanțele pentru care s-a testat.