Biblioteca din mijlocul sufrageriei. Ideea inedită a unui tânăr din Prahova VIDEO

Bibliotecă publică, chiar în propria sufragerie. Este ideea inedită a unui tanăr din Prahova, care s-a gândit să le ofere şi altora şansa de a citi cărţile cumpărate de el în ultimii ani. Este vorba despre cărţi de specialitate şi dezvoltare personală, unele dintre ele foarte rare sau atât de scumpe, încât nu oricine îşi permite să le cumpere.

30 mai 2015, 07:41
Biblioteca din mijlocul sufrageriei. Ideea inedită a unui tânăr din Prahova VIDEO

Liviu Drăghici are 30 de ani şi locuieşte în comuna Berceni din judeţul Prahova. În ultimii ani a reuşit să strângă aproape 700 de cărţi de specialitate şi dezvoltare personală, potrivit România TV.

Investeam 3.000 de lei pe an în cărţi, citeam pentru că citesc destul de mult, dar le citeam doar eu şi poate rareori câte un prieten„, a spus Liviu Drăghici.

Oricine poate împrumuta o carte. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul bookbazar.ro, unde sunt prezentate titlurile, să-şi aleagă cartea, iar apoi să introducă numărul de telefon şi adresa la care trebuie livrată.

Până în prezent, puţini au auzit de biblioteca publică din casa tânărului. Acesta este însă ambiţios şi vrea să îşi mărească biblioteca până la 1.000 de volume.

CITEŞTE ŞI: Cele mai insolite biblioteci, în locuri unde nu te-aştepţi să le găseşti GALERIE FOTO