Biciclist la un pas să fie amendat din cauza SPP-iştilor care păzeau casa lui Iohannis

Un biciclist din SIbiu a fost la un pas să fie amendat după ce a îndrăznit să depăşească maşina SPP-iştilor, parcată chiar pe pista de biciclete. Într-un final, după mai multe discuţii cu poliţiştii, biciclistul a primit un avertisment pentru că nu purta vestă reflectorizantă.

RomaniaTV.net
28 iul. 2016, 06:27
Biciclist la un pas să fie amendat din cauza SPP-iştilor care păzeau casa lui Iohannis

Bărbatul s-a asigurat şi a luat-o pe stradă ca să ocolească autoturismul care era oprit pe loc interzis. Chiar în acel moment, însă, a fost văzut de un echipaj de poliţie. Agenţii l-au legitimat şi i-au atras atenţia că nu trebuia să meargă pe stradă, ci să se dea jos de pe bicicletă. Asta deşi maşina SPP-iştilor era parcată ilegal.

„Le-am spus ca nu puteam sa intru in portbagaj, apoi prin masina si sa ies prin motor. Replica a fost urmatoarea: Stimate cetatean trebuia sa va da ti jos de pe bicicleta si sa urcati pe trotuar pe langa bicicleta, apoi puteati sa va continuati deplasarea. (..) Pana la urma am primit avertisment verbal pentru ca nu aveam vesta reflectorizanta Prin urmare am fost facut prost in fata de niste incompetenti care în loc să il sa avertizeze acel Dorel care parcase masina neregulamentar, au gasit de cuvință să se ia de mine, ca un tampit care merge zilnic pe bicicleta”, a spus biciclistul, potrivit oradesibiu.ro.

Citeşte şi Accident la câţiva metri de maşina SPP folosită de Carmen Iohannis