Bicicliştii din Timişoara au PROTESTAT în centrul oraşului: „Să ne vadă cât suntem de răi”

Bicicliştii din Timişoara i-au declarat război primarului Nicolae Robu. Supăraţi că li s-a interzis să mai circule pe două roţi prin centrul oraşului, sute de oameni au protestat. S-au adunat cu bicicletele exact acolo unde nu au voie şi au claxonat minute în şir.

03 oct. 2015, 17:31
Bicicliştii din Timişoara au PROTESTAT în centrul oraşului: „Să ne vadă cât suntem de răi”

Bicicliştii au ieşit în stradă ca să demonstreze că nu sunt răi sau teribilişti, aşa cum i-a numit primarul Nicolae Robu într-o postare pe facebook.

Studenţi răi, elevi răi şi aşa mai departe. Să ne vadă cât suntem de răi, poate şi muşcăm la o adică„, a spus un biciclist.

Pe internet, edilul nu a dat exemple de biciclişti teribilişti, ci doar i-a caracterizat pe aceştia drept iraţionali, neserioşi şi incapabili să înţeleagă că prezenţa lor pe străzile pietonale produce disconfort. În plus, edilul a menţionat şi că nu se pot face piste în zonele respective.

Eu nu am nici o supărare, numai că deciziile mele nu sunt decizii luate iraţional. Ei pot să protesteze, este dreptul lor„, spune primarul.

500 de oameni s-au adunat la protestul cu claxoane.

În Timişoara sunt mai multe piste pentru biciclete. Unele dintre ele, însă, nu pot fi folosite fie pentru că sunt prea înguste, fie sunt de-a dreptul periculoase.