Bihor: Un mort şi patru răniţi după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un autobuz în Rieni

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, vineri, în urma unui accident produs pe DN76, în localitatea bihoreană Rieni, după ce şoferul unei autoutilitare a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autobuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
03 aug. 2012, 19:50
Bihor: Un mort şi patru răniţi după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un autobuz în Rieni

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul principal Ioana Lascău, a declarat că şoferul autoutilitarei care se îndrepta spre Ştei a pătruns pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă şi s-a izbit frontal de un autobuz care aparţine unei firme private ce face curse între Deva şi Oradea.

„În urma impactului, autoutilitara condusă de tânăr a fost aruncată într-un autoturism Logan care circula în spatele autobuzului, pe care l-a acroşat lateral”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Şoferul autoutilitarei, un tânăr de 32 ani din localitatea hunedoreană Baia de Criş, a murit pe loc, în timp ce şoferul autobuzului, un bărbat în vârstă de 42 ani, şi trei dintre pasageri au fost răniţi şi transportaţi de echipaje medicale ale Ambulanţei Beiuş la Centrul de primire a Urgenţelor din Spitalul municipal „Nicolae Popovici” Beiuş.

Unul dintre pasageri a refuzat internarea, însă celelalte trei victime au rămas în centrul de primire a urgenţelor, sub supraveghere medicală.

„Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, şoferul autobuzului, care a suferit fracturi ale membrelor, respectiv traumatism cranio-cerebral şi toracic. Alte două persoane, pasagerii săi, aveau plăgi, respectiv traumatisme cranio-cerebrale şi ale feţei”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Bihor.

Potrivit medicului, în cele din urmă unul dintre răniţi a fost transferat cu un echipaj al Ambulanţei Beiuş la Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

Din primele cercetări făcute de poliţişti la locul impactului, accidentul s-a produs pe fondul oboselii acumulate de şoferul autoutilitarei.