Bilanţul a ajuns la 31 de morţi în cazul tragediei din Colectiv. Un alt tânăr a decedat la Spitalul de Arşi

Un alt tânăr a decedat la Spitalul de Arşi în urma incendiului de vineri seară produs în clubul Colectiv, potrivit România TV. Acesta era singurul care nu fusese identificat de la spitalul respectiv. Astfel, bilanţul tragediei a ajuns la 31 de morţi, după ce alte trei tinere au pierdut duminică lupta cu viaţa.

02 nov. 2015, 15:03
Bilanţul a ajuns la 31 de morţi în cazul tragediei din Colectiv. Un alt tânăr a decedat la Spitalul de Arşi

INCENDIUL de la Clubul Colectiv a mai făcut o victimă. Aceasta este cea de 31-a a tragediei care a avut loc vineri seara în clubul Colectiv, o persoană care nici măcar nu fusese încă identificată. Anterior, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arși, Cristian Nițescu, precizase că pacientul neidentificat se afla într-o stare foarte gravă, prezentând carbonizări la nivelul mâinilor, antebrațelor.

Citeşte şi: Patronii clubului Colectiv, cu mandat la audieri. Cei trei sunt cercetaţi pentru ucidere şi vătămare din culpă

Spitalul Militar a anunţat, luni, că starea a trei dintre pacienţii care sunt internaţi la Terapie Intensivă s-a îmbunătăţit şi vor putea fi transferaţi la Secţia de arşi, alţi cinci sunt în continuare în stare gravă, iar unul continuă să fie intubat, medicii declarându-se ”foarte oprimişti”.

Încă o victimă a incendiului de la clubul Colectiv, Alexandra Matache, o tânără de 26 de ani, a murit, duminică, la Spitalul Bagdasar, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în incendiu ajungând la 30.

Alte 137 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, dintre care 57 sunt în stare critică şi gravă.

Numărul deceselor victimelor rănite grav în incendiul de la Colectiv s-ar putea dubla, a declarat, duminică, premierul Victor Ponta, precizând că aceasta este concluzia unui grup de lucru pe care l-a convocat la Guvern.

„În urma discuţiilor a reieşit că numărul deceselor este posibil să crească, chiar să se dubleze”, a spus Ponta duminică.

Citeşte şi: INCENDIU COLECTIV. Persoanele decedate în incendiu au fost intoxicate cu fum şi gaze toxice, potrivit INML

Premierul a susţinut că autorităţile au medicamentaţia şi aparatura necesară tratării acestor pacienţi, iar dacă este nevoie de fonduri suplimentare, Fondul de rezervă aflat la dispoziţia Guvernului le poate asigura.

„Acum depinde numai de cât de puternic este organismul fiecărei persoane în parte şi de Dumnezeu”, a spus Ponta.


loading...
Partenerii noștri