Bilanţul morţilor din clubul Colectiv a crescut la 56. O fată de 18 ani a pierdut lupta cu moartea

Bilanţul victimelor din incendiul produs pe 30 octombrie în clubul Colectiv creşte din nou. O tânără de 18 ani a murit, luni dimineaţa, la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Ioan" din Bucureşti. Numărul victimelor a ajuns la 56. Un pacient de la Bagdasar-Arseni urmează să fie transferat astăzi la un spital din Germania. Acesta va fi ultimul transfer în străinătate din rândul răniților în incendiul de la Colectiv.

RomaniaTV.net
16 nov. 2015, 07:45
Bilanţul morţilor din clubul Colectiv a crescut la 56. O fată de 18 ani a pierdut lupta cu moartea

INCENDIU CLUB COLECTIV. În noaptea de 30 octombrie, un incendiu izbucnit într-un club din Capitală punea doliu pe o ţară întreagă. Zeci de tineri şi-au pierdut viaţa în acea seară de toamnă şi peste 100 au ajuns arşi de vii pe un pat de spital din România sau din străinătate. Au trecut două săptămâni de la tragedie şi numărul morţilor în urma incendiului din Colectiv continuă să crească.

Luni dimineaţa, o tânără de numai 18 ani a închis ochii pentru totdeauna. Fata era internată în Spitalul Sf. Ioan din Capitală şi deşi medicii au făcut tot ce le-a stat în puteri să o salveze corpul chinuit de flăcări a cedat şi fata a pierdut lupta cu moartea.

MS arata ca 37 de persoane ranite in Colectiv au fost transferate in unitati sanitare din strainatate in Austria, Belgia, Olanda, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Israel. 

INCENDIU COLECTIV. Luciana, fostă concurentă X Factor, stă zi şi noapte lângă soţul ei, grav rănit în club

În urma incendiului din clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 17 zile de la tragedie au decedat alte 29 de persoane, numărul victimelor ajungând, luni, la 56.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, aproximativ 40 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă nouă au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi unul în Germania.