Bilanţul negru prezentat de ministrul de Interne: În ultimele 24 de ore, 124 de colegi s-au infectat cu coronavirus

Marcel Vela trage un semnal de alarmă dpă ce 124 de angajaţi ai MAI s-au infectat în ultimele 24 de ore. Acesta consideră îngrijorător numărul infecțiillor și al deceselor în rândul angajaților MAI de la debutul acesteia. Guvernantul PNL a declarat că se va înființa un centru de recoltare de sânge și plasmă convalescentă la nivelul MAI.  

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 14:29
Bilanţul negru prezentat de ministrul de Interne: În ultimele 24 de ore, 124 de colegi s-au infectat cu coronavirus

„La nivel național, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 104 decese din cauza infecției cu SARS-CoV-2. În ultimele 24 de ore, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-au infectat 124 de colegi, iar de la începutul pandemiei, am înregistrat 4.117 cazuri de infecții și 9 cazuri de decese. Acest lucru este îngrijorător, dar și un semnal de alarmă pentru a ne mobiliza și a găsi cât mai multe soluții pentru a ne salva semenii”, a subliniat Marcel Vela.

De altfel, ministrul a anunțat că, după campania de promovare prin mesaje de interes public pentru a se dona plasmă, MAI va creea un centru de recoltare sânge și plasmă autoimună, urmând ca în viitor, în pasul trei, să realizeze o bancă de plasmă „necesară tuturor compatrioților”.


loading...