Bilet găsit lângă femeia ucisă de soţ în Bacău. Cei doi se aflau în proces de divorţ

O femeie din Bacău în vîrstă de 31 de ani a fost găsită moartă într-o maşină, lângă canalul hidrotehnic din oraş, după ce ar fi fost ucisă de soţul ei. Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că un prieten i-ar fi spus că şi-a omorât nevasta.

22 ian. 2020, 17:56
Bilet găsit lângă femeia ucisă de soţ în Bacău. Cei doi se aflau în proces de divorţ

Cei doi soţi erau în proces de divorţ, iar ultimul drum făcut împreună ar fi fost la notar. Autorităţile sunt în alertă şi îl caută pe suspectul principal.

„S-au certat amândoi şi a omorât-o şi a dat telefon că se aruncă în apă. Ea a fost omorâtă acolo în maşină. Voia să se despartă de el. Aşa am auzit aici cum vorbeau oamenii”, a declarat un martor.

Anchetatorii au descoperit şi urme de paşi pe mâlul noroios. Cel mai probabil aparţin soţului victimei, potrivit poliţiştilor.

În maşină, lângă femeie, a fost găsit şi un bilet prin care bărbatul îşi explică gestul.

Noi detalii despre crima din Bacău. Ucigaşul este în continuare căutat de Poliţie

Femeia a muncit în ultima vreme în Italia, în timp ce bărbatul ei a rămas acasă, în Bacău. Conform unor surse din anchetă, el ar fi adunat datorii imense la jocurile de noroc şi astfel ar fi ajuns pe mâna cămătarilor. Ca să le achite, ar fi trebuit să vândă un apartament pe care îl moştenise de la părinţii lui, însă femeia nu ar fi fost de acord pentru că şi ea ar fi investit în locuinţă banii munciţi în străinătate.