Noi detalii despre crima din Bacău. Ucigaşul Adrianei este în continuare căutat de Poliţie

O tânără a fost găsită moartă în mașină. Principalul suspect este chiar iubitul ei, recent întors din Italia. Apropiaţii spun că bărbatul bănuia că îl înșală. Surse din anchetă spun că cei doi s-au luat la ceartă în mașină, iar bărbatul si-a ucis iubita în bătaie. Criminalul este căutat acum de Poliție, dar oamenii legii bănuiesc că s-a sinucis. 

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 09:03
Noi detalii despre crima din Bacău. Ucigaşul Adrianei este în continuare căutat de Poliţie

Adriana Andone a fost găsită moartă în mașină. Cel care ar fi ucis-o este chiar concubinul ei, abia întors din Italia. Bărbatul și-a anunțat un prieten că-și va ucide iubita, iar mai apoi se va sinucide și el. Prietenul a fost cel care a sunat la 112 și a alertat poliția.

„În urma verificărilor în zona Canalului Bistriţa a fost identificat autoturismul bărbatului, iar în interiorul acestuia a fost găsit cadavrul concubinei”, a anunţat Poliţia.

Victima are 30 de ani, iar cadavrul prezenta multiple traumatisme, anchetatorii luând în calcul ipoteza că a fost omorâtă în bătaie.

„Dumnezeu sa te aibe in pază și de acolo de unde ești sa o veghezi pe Plusica și pe ai tai părinți sa o poată creste în pace și armonie”, a scris o cunoştinţă a femeii pe Facebook.

Criminalul este căutat acum de Poliţie. Oamenii legii i-au în calcul şi varianta ca acesta să se fi sinucis.


loading...