Bilet MISTERIOS la mormântul lui Sergiu Nicolaescu

Agitaţia mare la mormantul maestrului Sergiu Nicolaescu, iar totul se dotareaza unui bilet care a fost "ascuns” sub o vaza de flori! Misteriosul mesaj a fost scris pe o carte de vizita, iar el nu a fost lasat de vaduva regizorului, Dana Nicolaescu.

16 oct. 2014, 13:46
Bilet MISTERIOS la mormântul lui Sergiu Nicolaescu
Sub o vaza de flori, cineva a ascuns cateva randuri scrise pe o carte de vizita, scrie Cancan.ro.
Barbatul a lasat un mesaj pe cartea de vizita
 

Din cate se poate observa din fotografii, in afara de misteriorul personaj nimeni nu a mai trecut pe la mormantul actorului.

“Am gasit mormantul lui Sergiu Nicolaescu si am fost acolo. Am avut o intalnire cu el in octombrie, in biroul sau. Aceasta intalnire a fost organizata de Radio Romania International. Din tinerete am visat la aceasta intalnire si el este eroul adevarat pentru mine, comisarul Moldovan”, a spus Sergiu Craciun.

Citeşte şi Bustul regizorului Sergiu Nicolaescu va fi înlăturat după ce a obţinut aviz negativ de la Ministerul Culturii

Misteriosul personaj este un prieten al marelui cineast, Sergiu Craciun, un ardelean din Rusia, dfupoa cum se recomanda pe cartea de vizita. Pe o parte a cartii de vizita el a lasat si cateva randuri, in care povesteste despre intalnirea avuta cu Sergiu Nicolaescu.