Bilete de avion ieftine către cele mai frumoase oraşe din Europa. Cu doar 10 euro poţi ajunge la Milano, Paris sau Viena

Bilete de avion ieftine către cele mai frumoase oraşe din Europa. În această perioadă grea, mulţi români caută să se relaxeze pentru câteva zile într-o vacanţă. O veste bună vine de la agenţiile de turism, care anunţă preţuri extrem de mici pentru Milano, Viena sau Paris.

20 oct. 2021, 23:07
Bilete de avion ieftine către cele mai frumoase oraşe din Europa. Cu doar 10 euro poţi ajunge la Milano, Paris sau Viena

Bilete de avion ieftine către cele mai frumoase oraşe din Europa. Un zbor către cele mai frumoase oraşe ale Europei a devenit un chilipir, iar un city break – o ofertă de nerefuzat.

Citeşte şi: Zeci de români, blocaţi pe aeroportul din Barcelona, pentru că nu au loc în avion. Wizz Air a vândut bilete extra

Bilete de avion ieftine către cele mai frumoase oraşe din Europa

Cine își dorește să meargă, de exemplu, la Roma pentru un city break – asta înseamnă 3 nopți de cazare, la un  hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus – pachetul pleacă de la 70 de euro de persoană.

Bruxelles de la 85 euro, Viena de la 98 de euro, Barcelona de la 130 de euro, Paris de la 140 de euro.

Accesibile sunt şi Antalya, Milano sau Viena. Iar pentru a vedea piramidele din Egipt – un bilet de avion dus-întors costă acum în jur de două sute euro.

Am avut, avem și o să mai avem în continuare bilete care pleacă de la 9,99 euro de persoană, doar transportul cu avionul, poate sa ajungă până la 60-90 de euro/persoană, dus-întors„, a declarat Marius Berca, manager operațional agenție de turism, potrivit Observatornews.ro.

Adina Cojocariu, director vânzări agenție de turism: „Este una dintre destinațiile de top pentru pasionații de scufundări, iar iubitorii de istorie pot vizita și piramidele din Cairo, una dintre cele 7 minuni ale lumii antice„.