Bilete de tratament pentru pensionari. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare

Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) a scos la licitație un contract în valoare estimată de maximum 822 de milioane de lei pentru asigurarea serviciilor de tratament balnear, cazare şi masă acordate beneficiarilor biletelor eliberate de instituție în perioada anilor 2020 - 2022, potrivit unui anunț de participare publicat în SICAP. Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 martie 2020, ora 15:00.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 11:49
Bilete de tratament pentru pensionari. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare

Biletele de tratament vor fi disponibile în 38 de stațiuni din țară, potrivit anunțului publicat în SICAP. În acest an sunt disponibile aproape 60.000 de bilete de tratament balnear, prin sistemul organizat şi administrat de Casa Naţională de Pensii Publice, în unitățile de tratament balnear aflate în proprietatea CNPP. La acestea se adaugă un număr suplimentar de locuri care sunt contractate, prin licitație, cu operatori economici de profil, până la nivelul de 370 de milioane de lei, suma prevăzută cu această destinație în Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020.

Contractul scos la licitație de CNPP este împărțit în 38 de loturi care corespund unui număr de 38 de stațiuni de tratament din țară, printre care se numără Amara, Bușteni, Buziaș, Eforie Sud, Călimănești Căciulata, Herculane, Felix, Pucioasa și Slănic Prahova.

Citeşte continuarea articolului pe ECONOMICA.NET