Bilete de tren cu 20% reducere la Târgul de Turism de la Romexpo. În funcție de valoarea biletelor achiziționate, cumpărătorii primesc diverse cadouri

CFR Călători anunță reduceri de 20% la biletele de tren achiziționate la Târgul de Turism al României, care se desfășoară în perioada 15-18 februarie 2024 la Romexpo. În funcție de valoarea biletelor achiziționate, cumpărătorii vor primi și mici surprize din partea companiei feroviare.

13 feb. 2024, 11:11
Bilete de tren cu 20% reducere la Târgul de Turism de la Romexpo. În funcție de valoarea biletelor achiziționate, cumpărătorii primesc diverse cadouri

Bilete de tren cu 20% în perioada 15-18 februarie 2024 la Romexpo. Ai patru zile la dispoziție să-ți planifici călătoriile de anul acesta, în țară sau străinătate, și să poți beneficia de super-reducerea oferită de CFR la ediția de primăvară a Târgului de Turism de la Romexpo. Reducerea este cu atât mai bine-venită dacă intenționezi să călătorești pe distanțe lungi sau noaptea, la vagonul de dormit sau la vagonul cușetă, știut fiind faptul că prețurile la aceste tipuri de vagoane sunt foarte piperate.

Citeste si Anunțul CFR care i-a amuzat teribil pe internauți. „Sună ciudat, dar chiar ajută. Dacă aștepți o moștenire…”

Bilete de tren cu 20% reducere la Târgul de Turism de la Romexpo

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 la numărul 3B din cadrul Romexpo. La standul companiei vei putea afla următoarele:

  • Modalitățile de cumpărare a biletelor în trafic intern și internațional.
  • Ofertele CFR Călători către principalele destinații turistice şi nu numai, din țară și din Europa.
  • Parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”. La stand vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.
  • Trenul Charter – destinat firmelor și agențiilor de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc). Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia.

Cumpărătorii vor primi diferite surprize, în funcție de valoarea biletelor achiziționate, din partea operatorului feroviar

În cele patru zile de târg, vizitatorii care aleg să cumpere biletele de tren de la standul CFR Călători pentru călătoria în trafic intern la vagon clasa 1 și clasa a 2-a, se vor bucura de o reducere* de 20% din valoarea tarifului de transport și a tichetului de rezervare la vagon clasă.

Citeste si Cum să primești despăgubiri dacă trenul tău are întârziere. Ce sumă poți primi de la CFR

Odată cu acest discount, cumpărătorii vor primi și mici surprize. Acestea se vor oferi în limita stocului disponibil pentru achiziţionarea biletelor de tren ce au valori de cel puțin 50 lei. Astfel, pentru biletele a căror valoare este de la 50 până la 100 lei – surpriza este un rucsac pliabil, pentru biletele a căror valoare este de la 100 până la 200 lei – surpriza constă într-o baterie externă pentru încărcarea telefonului, iar dacă valoarea biletelor cumpărate depășește 200 lei, surpriza oferită cuprinde un termos destinat alimentelor și un stick de memorie 16 GB, anunță compania prin intermediul unui comunicat.

Reducerea se aplică la preț întreg clasa 1 și clasa a 2-a și nu se cumulează cu alte oferte. “Biletele CFR online” cumpărate la standul CFR Călători nu vor da dreptul la modificarea contractului de transport: anticipare, amânare, întrerupere sau restituire, anunță operatorul feroviar.